Špachtľa a ozonizér

26. dec 2023

Ahojte dostala som na Vianoce spachtlu na čistenie tvare a ozonizer a mam zopar otazok. 1. Ci sa jednou stranou spachtle aplikuju kremy? 2. Ci sa ozonizer pouziva pred cistenim spachtlou alebo po? 3. Ci ma byt tvar nakremovana pred pouzitim ozonizera? 4. Cim dezinfikujete spachtlu a tie hlavice na ozonizer po pouziti? Dakujem 😂

patrisaa
26. dec 2023

Ultrazvuková špachtľa- jedna strana čistenie (navlhčeným tampónikom prejdeš tvár a následne špachtľou čistíš), druhá strana zapracovanie (zapracovanie sér a masiek nato určených).
Ozonizér použi po čistení špachtľou na osušenú pleť, idealne prepudrovanú detským púdrom. 😊 Kľudne sa pýtaj, som kozmetička a pracujem s tým roky.

autor
26. dec 2023

@patrisaa Dakujem a cim prosim dezinfikovat potom spachtlu aj tie hlavice na ozonizer? Dakujem

autor
26. dec 2023

@patrisaa A moze sa ozonizer pouzivat aj na plet bez akychkolvek pripravkov?

patrisaa
27. dec 2023

Dezinfekciu na nástroje si pýtaj v lekárni, je veľa značiek. Ja používam Ajatin, stojí nejaké 3€ 1liter. Ozonizér sa používa na dezinfekciu pleti bez prípravkov, púder slúži len na lepšiu kĺzavosť nadstavca po pleti.

autor
27. dec 2023

@patrisaa Dakujem 🙂

lululka22
30. dec 2023

@patrisaa ahoj môžem sa spýtať tiež som dostala ozonizer na pleť ako často ho môžem používať.? Mám teraz dosť problematickú pleť chodila som aj dermatologičke a tam má tento prístroj zaujal len som sa nespýtal ako často. A mne píšu v návode že aj 2krat denne ale príde mi to moc. Nebude vysušená pleť potom. A nedáva sa žiadny prípravok predtim.ze pleť musí byť suchá ? Ďakujem

patrisaa
30. dec 2023

@lululka22 Nedáva sa nič pod to. Ozonizérom sa nič nezapracováva. Ťažko povedať, nepoznám tvoju pleť. Ale ozonizérom by sa podľa mňa nemala vysušiť. Ja by som si ho spravila tak 2-3x za týždeň. A idealne pleť vyčistená, suchá a zapúdrovaná. Tak sa zvykne používať aj v kozmetike, najlepšie sa takto pracuje.😇 A ešte upozorním baby, nepoužívať v tehotenstve. Prísny zákaz.

lululka22
31. dec 2023

@patrisaa ďakujem veľmi pekne. A stým tehotenstvom tiež zaujímavé. Ďakujem 😃ja som kaderníčka a chcela by som ho používať aj na vlasy ale to musím ešte pozret načo všetko vlastne je.