So Lola Beauty na rast mihalníc

lesiaoldi
Včera o 20:45

Ahojte aké máte skúsenosti so So Lola BEAUTY? Po akej dobe boli prvé výsledky a aké boli konečné výsledky?

sumalee
Dnes o 07:02

Ja som ho používala pravidelne asi 2,5 mesiaca,ale nevidela som ani jediný milimeter žeby mi zhustli alebo narástli tak už má to prestalo baviť potom.. neviem ci je to mojimi blbymi mihalnicami ale to je moja skúsenosť..

lesiaoldi
autor
Dnes o 10:13

@sumalee naozaj?Lebo čo som videla recenzie na modrom koníku v starej diskusii, tam to veľmi chvália a podieľali aj fotku.. Uvidím teda. Používam krátko. Dva týždne myslím..Skús nanolash, ja som používala nanobrow na obočie a veľmi mi stmavlo a zgustli už po troch týždňoch. Známa pouziva nanolash na mihy a jej to pomáha veľmi. Len ja som chcela vyskúšať so Lola.

bielasovicka
Dnes o 11:20

@lesiaoldi nanobrow myslíš to sérum?

lesiaoldi
autor
Dnes o 11:31

@bielasovicka áno, nanobrow sérum používam na obočie. Nanolash.maju.na.mihalnice, ale to som ja neskúšala, ale známa áno. Keď nebude fungovať toto So Lola beauty tak vyskúšam aj ja nanolash sérum.

bielasovicka
Dnes o 11:44

@lesiaoldi no lebo ja mam také redšie a bez farby obočie, tak som toto už pozerala, ale je to dosť drahé, okolo 50 eur, a neviem ci to vôbec pomáha.

lesiaoldi
autor
Dnes o 11:56

@bielasovicka Pomáha to úplne. Ja som mala úplne riedke už a svetlé a teraz mám tmavé a husté..Aj mojej mame dorastli konce, ktoré už nemala...Je to dosť drahé, ale pred mesiacom to mali okolo 39 eur, to som sa dosť čudovala lebo ináč to stojí v akcii okolo 45 väčšinou. Ale oplatí sa. Aspoň v našej rodine to zabralo každému zatiaľ. Po troch týždňoch už uvidíš zmenu a konečnú zmenu po 6 týždňoch cca.Len treba to potom nanášať aspoň každý druhý alebo tretí deň na udržiavanie. Prvýkrát som kaslala na to a obočie sa mi vrátilo do pôvodného stavu 🤣 Tak som si kúpila zase a už mám zase obočie 😃 Takže je nutné to kupovať stále, ale nie už tak často lebo potom to už nemusíš každý deň nanášať a vydrží ti to potom dlhšie to balenie. Ale to si myslím, že je asi pri všetkom tak, že keď nedostáva to obočie tú výživu alebo mihalnica napríklad, že sa vráti do pôvodného stavu.

bielasovicka
Dnes o 12:25

@lesiaoldi jasné chápem. No skúsim to kúpiť, a uvidím. Ďakujem.