Slovenská prírodná kozmetika - skúsenosti

6. jún 2023

Ake mate skusenosti?
Dulcia, Panakeia..
Napr. co pomaha na uz viditelne vrasky? ( a pomaha nieco okrem botoxu?)
Make up, taky co nezvyraznuje vrasky, maju?

hygienka
6. jún 2023

Dulcia je fajn, ale nemala som od nich produkty na vrásky. Taktiež mám dobré skúsenosti s kozmetikou kvitok.

stanislavicenka
6. jún 2023

@hygienka rovnako sa priklanam ku kvitok. A skvele na plet posobi kozmetika od Anny Brandejs. Je urcite z tych drahsich, ale je skvela. Odporucam najst si samotnu Annu Brandejs, precitat si jej pribeh, a zlozenie kozmetiku, ktoru vyraba

vv88
6. jún 2023

Vyskusala som hadam vsetky kremy zo sashe a ostala som pri Modrej Pupave. Pouzivam uz vylucne len ich kozmetiku, topka je krem slnecnik - nie je to make up, avsak mne viditelne tonuje a zjednocuje plet.

bluemoon24
6. jún 2023

Dulcia je fajn, zkusenosti s produkty na vrasky nemam. Na vrasky je nejlepsi k.hyaluronova, retinal a vit.C + spf

rawmamka
6. jún 2023

@vv88 Modrá púpava je výborná, ale aj Kvitok, Dulcia, Panakeia mne príliš nesadla, Ťuli a Ťuli tiež výborná kozmetika,.... Mne ale napríklad Slnečník príliš vysúšal pleť ( a to som ako základ používala olej, tuším Letný deň sa volal, takže premastená, hydratovaná pleť bola zaručene), síce pekne zjednocoval tón, aj chránil pokožku pred spálením, ale mne oveľa viac sadli od nich krémy Inspiral. Takže treba skúšať, pretože každá pleť je jedinečná.

levandula7
6. jún 2023

mám pleťové krémy na deň a noc od Kvitoku + kyselinu hyaluronovú a ružovú vodu. som spokojná, hlavne tú kyselinu by som nemenila 🙂 mám aj skvalán, ten používam v zime, prípadne si ho dávam pred umývaním na vlasy.

nika_4
7. jún 2023

Ja používam Dulciu už pekných pár rokov, mám pár overených produktov z tej značky a tie stále dokola doobjednám keď sa minú 🙂