Skúsenosti s rotačným kulmofénom

lucylucka
18. máj 2023

Ahojte má niekto skúsenosti s týmto rotačným kulmofenom?Veľmi ma zaujal.

viera27
19. máj 2023

@lucylucka tento konkretne nepoznam. Ale po pravde ti poviem,ze tie cisto stetinove hlavice su uplne na ... pokial mas hustejsie,kucerave, alebo chces fukat aj vlhke vlasy,tak za chvilku su stetiny uplne znicene. Jednoducho to nevydrzia.

lucylucka
autor
19. máj 2023

@viera27 ja si ho už objednala 🙈 ja mám jemne vlásky tak dúfam , že mne to bude stačiť.Kulmofen s takymi stetinami som ešte nemala tak aspoň vyskúšam a budem dúfať, že som nevyhodila za to len peniaze..Mám aj iné produkty od Babyliss a som s nimi spokojná.

viera27
19. máj 2023

@lucylucka ano,babyliss ma dobre produkty,bola som spokojna. Ked dosluzil,tak som kupila 2x tak drahu rowentu a nadavam si doteraz. Som mala zase babyliss kupit.

lucylucka
autor
19. máj 2023

@viera27 Rowenta je tiez dobrá značka.A čo si si od nej kúpila a nie si spokojná?Možno je to len o zvyku a zvyknes si na ten produkt.

viera27
19. máj 2023

@lucylucka kulmofen ultimate experience. A uz po dvoch tyzdnoch vyzeral ako po dvoch rokoch. Cele zle. Tie dva nastavce cisto so stetinami uplne nepouzitelne. Takze de facto zostal ako tak pouzitelny jeden. Neuverila by som,kebyze nezazijem. A neskutocne zle rieseny system na vymenu nastavcov. S predchadzajucim babyliss som uplne bezne pouzivala viacero nastavcov pocas jednej upravy. Lahko sa menili. Tu to bolo neprakticke utrpenie. No nie,za mna uz nikdy.

lucylucka
autor
19. máj 2023

@viera27 človek chce investovať do lepšieho a nakoniec celé zle.Na tento som tiež pozerala len ma odradila cena.Ak nie si spokojná tak treba kúpiť iný.Uz len ten správny najst.Ja som si v decembri kúpila Revlon - samé chváli som na neho počula, ale mne vôbec nevyhovoval.Nevidela som žiaden objem a veľmi ťažký do ruky.Ale zase sestra si ho veľmi chváli ale ona má dlhé husté vlasy.Tak ja som ho posunula ďalej lebo som vedela že ho nebudem používať.Teraz som chcela s menšou hlavicou a aby bol ľahší.Ten Babyliss ma upútal že ma toho viac na výmenu.Tak som normálne zvedavá či budem spokojná😃

leskovael
19. máj 2023

Ja mam revlon a je to naj čo som si kúpila. Toto je už druhá, prvá doslúžila po cca3 rokoch. Ale musim povedať ze používam pravidelne 2-3x/týždenne a fenujem cca 30min vkuse, takže za tu cenu super výdrž pri tomto užívaní 🙏😁 keď bude treba kúpim aj tretiu, nebudem skúšať iné

martina_nina
9. aug 2023

@lucylucka ahoj ako si spokojna s kulmofenom?

tl999
24. okt 2023

@leskovael 30min vkuse ? 😲 ved povedaju ze za 5 minút budem mat s tým produktom vlasy ako po kaderníčke. Ja mam vlasy po plecia. Uvažujem nad tým produktom.

leskovael
24. okt 2023

@tl999 no tak ale ja mám vlasy kučeravé, dlhé takmer po pás a veľmi husté, to určite urobí svoje.

tl999
25. okt 2023

@leskovael neznicil kulmofen tvoje vlasy?