Ahojte má niekto skúsenosti s týmto rotačným kulmofenom?Veľmi ma zaujal.
@lucylucka kulmofen ultimate experience. A uz po dvoch tyzdnoch vyzeral ako po dvoch rokoch. Cele zle. Tie dva nastavce cisto so stetinami uplne nepouzitelne. Takze de facto zostal ako tak pouzitelny jeden. Neuverila by som,kebyze nezazijem. A neskutocne zle rieseny system na vymenu nastavcov. S predchadzajucim babyliss som uplne bezne pouzivala viacero nastavcov pocas jednej upravy. Lahko sa menili. Tu to bolo neprakticke utrpenie. No nie,za mna uz nikdy.
@viera27 človek chce investovať do lepšieho a nakoniec celé zle.Na tento som tiež pozerala len ma odradila cena.Ak nie si spokojná tak treba kúpiť iný.Uz len ten správny najst.Ja som si v decembri kúpila Revlon - samé chváli som na neho počula, ale mne vôbec nevyhovoval.Nevidela som žiaden objem a veľmi ťažký do ruky.Ale zase sestra si ho veľmi chváli ale ona má dlhé husté vlasy.Tak ja som ho posunula ďalej lebo som vedela že ho nebudem používať.Teraz som chcela s menšou hlavicou a aby bol ľahší.Ten Babyliss ma upútal že ma toho viac na výmenu.Tak som normálne zvedavá či budem spokojná😃
@lucylucka ahoj ako si spokojna s kulmofenom?
@lucylucka tento konkretne nepoznam. Ale po pravde ti poviem,ze tie cisto stetinove hlavice su uplne na ... pokial mas hustejsie,kucerave, alebo chces fukat aj vlhke vlasy,tak za chvilku su stetiny uplne znicene. Jednoducho to nevydrzia.