Ahojte prosím ake mate skúsenosti s touto radou kozmetiky? Nejedná sa o najlacnejšie produkty takže si chcem pred tym ako by som ich rada vyskúšala čo to pozisťovať, zatiaľ som čítala len pozitívne recenzie.
Skusila som už všetky možné značky kozmetiky ale nidke sa žiadny zázrak nekonal a niečo ma ťahá dať šancu ešte tejto značke. Pleť mam problematickú, trápi ma akné a keď mi aj vyrážky zmiznú ostanu mu vždy po nich fľaky alebo jazvicky.
Plus ešte by som bola vďačná ako si vykladať nejaký balíček, takú rutinu.. zatiaľ som za umývací gel plus vodička a ešte k tomu krem duo+
Vďaka
Po prve - pravidelne navstevy kozmeticky, mechanicke cistenie pleti a vo vhodnom obdobi chemicke peelingy.
Po druhe - doma absolutne gro double cleansing akymkolvek jemnym cistiacim gelom a kvalitny krem a ziadne domace mechanicke peelingy, cakovnikovy olej, nechytat sa tvare (!!!) a stickery na vyrazky su zazrak, najma ak sa nedokazes oducit chytat sa tvare a zapalenych miest.
Mne osobne doteraz asi ziaden LRP produkt nesadol, vsetky mi vyrazne zhorsili plet. Najma sera. Ja uz by som si od tejto znacky nekupila naozaj nic… ale to je len moja osobna skusenost, asi pouzivaju nejaku konkretnu latku, ktoru moja plet neznasa, neviem, a nechcem uz po tom moc patrat 🙂
@vanilkovazmrzka *cajovnikovy
Ja mám celu rutinu od nich a mne osobne to veľmi pomaha a sadla cela rada. Ráno si umyjem tvar s mydlom z čierneho uhlia, dávam serum Vít.C, krem a spf. Ak je krem už so spf tak len tieto dve veci. Večer odlicit micelarkou(tuto mám aktuálne Biodermu, nemala som nikdy LRP), potom čistiaci gel od LRP a striedam krem a serum Effaclar. Mám teraz aj o doost drahšiu kozmetiku a teda reálne rozdiel moc nevidím. Ale odkedy robím tieto všetky kroky, ta tvar sa mi doslova poďakovala.. a to mám akné asi od 12r. Ak môžem len jednu vec odporučiť, to serum s Vít.C je gamechanger 🔥
@kati301 ahoj ktore prosim ta?
@slavomira236 to za tých 37,99.🙂
Ak máš problematickú pleť tak potrebuješ viac ako len čistiaci gel, vodičku a krem. Začala by som dvojfázový odličovaním tzn čistiaci olej najlepsie cajovnikovy potom docistit pleť čistiacim gélom. Dalej by som vecer pokračovala BHA/AHA kyselinu aj v dm najdes lacné a celkom účinne. Na to sera s niciamidom ak kyselinou saliciovou. Na to večerný krem. Ráno tak isto pleť očistiť čistiacim gélom potom poprípade balea ma čistiacu vodu pre problematickú pleť. Na to serum s vitamínom C poprípade kyselinu hyaluronovu a krem a hlavne spf na problematickú a mastnú ( neviem či takú máš) je najlepsi fluid ktorý neni taký ťažký na tvari. Nechytat tvar špinavými rukami… viem že to znie ako veľa peňazí ale uvidis oplatí sa ti to.
Urcite si vypytajte v lekarni vzorky- mne dali peeling, gel a duo+, make up- ale na mna velmi tmavy, takze ten neskusim. Uz po prvom pouziti som zaznamenala stiahnutie zápalu, plet bola ale trochu cervensia- asi reakcia, ale naozaj malo. Dalsie razy uz uplne bez problemov. Pouzivam effaclar 10 dni a zatial som spokojna, urcite mam plet v ovela lepsom stave, ako som mala. Mam 43 a plet som mala ako pubertiacka. Stare vyrazky sa hoja, nove sa netvoria. Na odstranenie flakov este nebol dost dlhy cas, verim, ze aj s tým mi tato kozmetika pomoze. Tuto kozmetiku zacala pouzivat aj 21rocna dcera, tak uvidim, ako bude reagovať ona.
Ahoj, mne LRP nesadol, mala som tazke akne. Mne pomohol ordinary a ta cena je neskutocna. Je to velmi lacne oproti LRP.
Mne pomohla 30%aha kyselina, niaciamid a hyaliron s B6, sem tam si dam aj kys.salicydovu (neviem ci to pisem spravne).
Pozri sa aj videa na youtube. Blog eshop natureal.
@mira0611 ahoj, myslíš tieto 2 veci? To serum s tym niacinamidom už mam objednane ale to červené som tiež pozerala ale toho sa celkom bojim to je že chemicky peeling nič take som ešte nepouzivala, je to bezpečne ty to používaš? Si s ty spokojna?
Ja som pred covidom chodila na osetrenie chemickym peelingom a baba na mne pouzila 30% chem.peeling. max.10min.to mozes mat.
Teraz na leto by som si to dala jedine s spf50+ na tvar, ale inac pouzivam pravidelne.
Zacala som to pouzivat pocas covidu, ked som nemohla chodit ku kozmeticke.
Mne 10% chem.peeling nezlepsoval plet, nemalo to ziaden effekt. Pozri sa videa na youtube, je tam vela videi, kde sa to pouziva a je tam fotka pred a po.
Ja to pouzivam pravidelne, v zime kazde 2 tyzdne. Na zaciatku som to mala kazdy tyzden, ale ked sa mi zlepsila plet, tak som znizila intenzitu.
Teraz v lete max.vtedy ked mam istotu, ze dalsi den bude zamracene.
Za to, co si kupis 1 serum LRP si kupis celu radu kremov na problemticku plet od ordinary.
@mira0611 tu som našla celú radu tak by som tu skusila, plus si pozriem ešte niečo o tom peelingu 🙂
Aj ja som s tymto zacinala plus som si dokupila ten 30% chem.peeling. Este je 1 krem ktory velmi pochvaluju mne vsak vysusil plet azelaic, ten som si davala lokalne len na pupienky nenatierala som celu tvar, tak sa osvedcil.
Ten som si potom nedoobjendala.
Pouzival pripravky od ordinary cca.3 roky, kupovala som si aj zbytocnosti napr.buffet, ale uz len kupujem co sa osvedcilo na moju plet.
Drzim palce, dufam, ze budes aspon taka spokojna ako som ja!
Ahoj používam la roche possay effaclair čistiaci gél(ten je za mňa najlepší aký som mala), mám aj pleťovú vodu z tej rady co si písala a aj krem duo+ a hydratačný...krem duo + nepoužívam nesadol mi.... taktiež mám ordinary všetky produkty co tu aj baby vypísali ale teda na mnohé som schytala alergiu.... ak ti môžem odporučiť, mne veľmi pomohol gel od zn Madara , posielam foto v prilohe🙂
Roky som pouzivala. Nic svetoborne. Nepomohlo. Je aj lepsia kozmetika. Urcite nie Vichy. Na akne mi nepomohlo ani Bioderma, ani Eucerin.
Teraz pouzivam Cutis help akne a Niacinamid.