Skúsenosti s kozmetikou Tiande

28. apr 2023

Ahojte, aké máte skúsenosti s touto kozmetikou? Všade vidím chvály, ale nepáči sa mi, že napr. je skupina na FB, v ktorej keď niekto poprosí o radu, tak všetko sa rieši cez správy...všetko tajné, na každý príspevok odpoveď "píšem vám správu". Oplatí sa niečo vyskúšať vôbec?

alandra
28. apr 2023

Ja mám odtial masky na tvár , aj takú zlatú zlupovaciu a som spokojná. Dcera má odtial veci na akné - pomáha jej to. Moja mama a sestra si odtial objednavajú stále,rôzne krémy, séra, šampóny atd.... a chvália si .

babulkomale
28. apr 2023

Zlozenie rizhoduje a nie je to ziadna kvalitna kozmetika z cinskych ci tibetskych hôr, ale obycajna drogeriovka s parabénmi predavana systemom MLM, cize riadne predrazena aby sa nabalila cela pyramidka ludi.

lubka261
28. apr 2023

to co pises sa nepaci ani mne, vsetko len "pisem spravu" alebo ta a ta vam napise... uz sa im tam na to raz niekto stazoval a vymazali to.. tento pristup je divny, nechapem tu politiku tam. ale k vyrobkom. niektore sa mi pacia a su cenovo velmi dobre, niektore su zas premrstene a zdaju sa mi uplne zbytocne, ale sto ludi sto chuti. ja som sa na tuto kozmetiku dala kvoli psoriaze, vrazila som do toho na moj vkus a financny rozpocet kopec penazi na rozne doplnky stravy, kozmetiku do kupela, kremy a pod, no a nulove zlepsenie, oni tam vyhadzuju pekne storky ze to niekomu tak a tak zabralo div ze nie za tyzden, no to mohol byt jeden clovek zo sto a tym sa prezentuju, odkazuju vsetkych zaujemcov na tych par vydarenych pripadov. Zial ja som nebola z tych stastnych, ale zas musim uznat, ze vdaka tomuto som nasla kozmetiku ktora napriek tomu ze mi nepomohla pri psoriaze ma niektore produkty ktore mi vylozene "sadli". napriklad vlozky ci fytonaplaste, ked som mala zapal mocovych ciest tak bez liekov som bola za jeden den fit, co inokedy som si musela kupovat z lekarne d-manosu alebo urinal akut a trvalo to aspon 3-4dni utrpenia kym to bolo ok. aj kremy niektore su vyborne, mam celkovo dost suchu pokozku, a tieto mi ju velmi dobre a nadlho hydratuju, hoci nepomohli k ustupu priznakov psoriazy. a tiez sa mi pacia masky na tvar a kupele na nohy, no su tam veci na ktore mi fakt po skusenostiach pride ze skoda penazi, takze za mna tak 50:50.

lubka261
28. apr 2023

a este sa mi tam nepaci, ze kazdy novy clen skupiny ma svojho "poradcu" ktory ti ma poradit ked mas nejaky problem, neriesi sa to v ramci celej skupiny, ze si ludia poradia, ale len s 1 clovekom vlastne komunikujes. A ta co pridala mna, ma vytocila riadne, lebo mi zle napisala ako mam uzivat doplnky stravy a este sa z toho chcela vykrutit ze sme sa nepochopili (ako keby som nemala historiu sprav...). ja si uz objednavam len mnou overene veci a so skupinou uz nechcem nic mat, svojim pristupom ma od nakupu skor odradzaju..

autor
28. apr 2023

@babulkomale Noo to ma tiež prekvapilo, lebo čítala som nejaké články o tom, že zložením to nie je až také super ako prezentujú.

kvetinka75
28. apr 2023

mám masku - zlatú zlupovaciu - super vec. Tú jedinú od nich používam stále. Peelingy - nič moc. Aspoň pre mňa. tie kolegény na tvár, dekolt - u mňa žiadny výsledok. Soli na telo - tá zelená - super, pokožka je hladká a nie vysušená. Krémy - sensatiion - nič moc, nehydratovalo, hadí - pre mňa dobrý. Ale už skúšam inú značku.

babulkomale
28. apr 2023

Ved si priamo to zlozenie prestuduj, google ti staci, nemusis byt farmaceutka. Nehovorim ze nieco nemoze fungovat, ale to zafunguje hocijaka kozmetika ked sadne alebo clovek nema problematicku plet.
Ide len o to ze to nie je ziadna fantasticka bio eko cista kozmetila ale rovnaku kupis za tretinu.

autor
28. apr 2023

@lubka261 Tiež som tam chcela napísať, že prečo rovno nenapíšu aké produkty použiť.😃 Potom tá skupina je len na nahnanie ľudí. Známa mi o tom dosť pozitívne hovorila a pridala ma do skupiny, no ale priznám sa, že ma to od tej kozmetiky skôr odradilo, keďže som sa v skupine nič nedozvedela 😃 Síce tam občas pridajú fotku ako niekomu nevedeli ani lekári pomôcť a nejaký ich výrobok im pomohol za dva dni, ale keby to bolo také zázračné, tak tých fotiek sú tam desiatky denne nie? Vzhľadom na počet členov skupiny 😃

autor
28. apr 2023

@babulkomale No ale veď sa pýtam na reálne skúsenosti žien, ktoré tú kozmetiku používajú 😃 Čo s tým má Google 😃

babulkomale
28. apr 2023

To su take bludy ktorymi im vymyvaju mozgy na skoleniach, len nahanat ludi a peniaze.
To iste Just, nehovorim ze vyrobky nefunguju, ale vzhladom na zlozenie su ceny tiez vysoke, obsahuju taktiez parabeny napriklad.
Kupujem si mejkap ktory nema zlozenie ake by som chcela ale funguje a to je pre mna dolezite v pripade mejkapu. Ale nikto mi netvrdi, ze je bio eko z cistych hor a potokov a nestoji 80€.

kvetinka75
28. apr 2023

ja beriem tú kozmetiku od kámošky, ktorá mi tam hodí ešte nejakú tú zľavu, tak ja to mám ja za polovičnú cenu. TAk cenu nereišim.

babulkomale
28. apr 2023

Google spominam ohladne zlozenia. Skusenosti si musis otestovat sama na sebe. Kazdy reaguje inak na rovnaky vyrobok.

lubka261
28. apr 2023

@autorka presne, mame na to rovnaky nazor, a podla mna aj viaceri v tej skupine... ved vidis ze v skupine je skoro 27tis clenov a pise tam stale par ludi dokola, ostatni su tam asi len ze ich tam pridali a zabudli sa odhlasit, taka uzasna zas ta kozmetika nieje. je to nieco ako avon ci oriflame, ale ako komu nieco sadne, nieco nie.

autor
28. apr 2023

@babulkomale No ved toto. Presne taky mam z toho pocit. Najprv som sa potesila, ze azda nejaka nova znacka kozmetiky..nieco prirodne a zistila som, ze to je vsetko na jedno kopyto.

autor
28. apr 2023

@lubka261 Ved to, ze nemam nic proti Avonu alebo Oriflamu, lebo aj ja som mala nejake produkty a nieco sadlo, nieco nie, pohoda, ale toto sa prezentuje ako prirodna a zazracna a neviem aka uzasna kozmetika, tak som cakala, ze to bude naozaj nieco ine, lebo uz dlhsie hladam nieco prirodne, tak ma to zaujalo. Nevadi. Ja s tymi produktmi skusenost nemam, tak nechcem hejtovat, len ten system mi je proti srsti, tak asi tomu ani nedam sancu.

zdenaalexik
3. sep 2023

@lubka261 ja by som chcela skúsiť na jazvy nejaký slimaci mucin, vraj to zaberá .no nejak sa mi tomu nechce veriť ,nemáte skúsenosti žienky ?

marci987
17. nov 2023

Ahoj, ak ta nieco zaujima,alebo by si chcela vysvetlit napis mi spravu. A to ,ze na FC si zienky neradia verejne nieje pravda. Musis sa len dostat do tych spravnych skupin.