Skúsenosti s kolagénom Queen Bikini Body

megy1112
15. jún 2023

Ahojte baby , chcela by som sa vás opýtať názor na kolagén od Plackovej - bikini body .. vzhľadom nato , že cena je dosť astronomická tak by som bola vďačná za nejaké rady a skúsenosti

sweet20
15. jún 2023

@megy1112 mozno to podpori chudnutie ked cvicis a lepsie sa stravujes.. ale nikdy to nebude tak, ze nic nemusis robit a chudne to za teba

banalu
15. jún 2023

Obycajny collagen drink z Dr. maxx ma 2x viac kolagenu v jednej davke ako to od plackovej 🤷‍♀️
Ja behavam 25-30 km tyzdenne a beriem kloubin ako vyzivu pre klby.. ak chces schudnut, tak ten drink od plackovej ti k tomu nejak brutalne nepomoze.. a da sa nahradit aj lepsie a lacnejsie, staci sadnut za google a najst si to najvhodnejsie a najvyhodnejsie 🤷‍♀️

rebrambora
15. jún 2023

Uz len to, ze sa to vola Bikini Body je dost velka 🚩

nika_val
15. jún 2023

Kolagen od Plačkovej je taky uplny priemer až sa blíži k podpriemeru..
Ako píšu vyššie, ma velmi maly obsah kolagenu na 1 dávku (iba 400mg na jednu dávku)
Z osobnej skusenosti z jej kolagenu mi bývalo zle a tažko od žaludku

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barborka2708
15. jún 2023

Ja si myslím že ani Plačková nepije tie svoje akože kolagény, vie že to je bordel nad bordel bez efektu. Ryžuje na ženách ktoré tomu veria.

nataliapipi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misicka36
6. okt 2023

@nataliapipi ahoj. Ja som neskúšala presne tento ale skoršíu verziu co ponúkala. A ako baby vyššie písali... Tak to nemalo efekt... Až po kúpe som si začala čítať koľko collagenu obsahuje a podobne.. A naozaj... Veľmi málo.. Tak som si našla iný a ten šľape ako hodinky 😊

nataliapipi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz