Ahojte baby , chcela by som sa vás opýtať názor na kolagén od Plackovej - bikini body .. vzhľadom nato , že cena je dosť astronomická tak by som bola vďačná za nejaké rady a skúsenosti
Obycajny collagen drink z Dr. maxx ma 2x viac kolagenu v jednej davke ako to od plackovej 🤷♀️
Ja behavam 25-30 km tyzdenne a beriem kloubin ako vyzivu pre klby.. ak chces schudnut, tak ten drink od plackovej ti k tomu nejak brutalne nepomoze.. a da sa nahradit aj lepsie a lacnejsie, staci sadnut za google a najst si to najvhodnejsie a najvyhodnejsie 🤷♀️
Uz len to, ze sa to vola Bikini Body je dost velka 🚩
Kolagen od Plačkovej je taky uplny priemer až sa blíži k podpriemeru..
Ako píšu vyššie, ma velmi maly obsah kolagenu na 1 dávku (iba 400mg na jednu dávku)
Z osobnej skusenosti z jej kolagenu mi bývalo zle a tažko od žaludku
Ja si myslím že ani Plačková nepije tie svoje akože kolagény, vie že to je bordel nad bordel bez efektu. Ryžuje na ženách ktoré tomu veria.
@nataliapipi ahoj. Ja som neskúšala presne tento ale skoršíu verziu co ponúkala. A ako baby vyššie písali... Tak to nemalo efekt... Až po kúpe som si začala čítať koľko collagenu obsahuje a podobne.. A naozaj... Veľmi málo.. Tak som si našla iný a ten šľape ako hodinky 😊
@megy1112 mozno to podpori chudnutie ked cvicis a lepsie sa stravujes.. ale nikdy to nebude tak, ze nic nemusis robit a chudne to za teba