Skúsenosti s Balea depilačnými krémami

romcix213
29. júl 2024

Ahojte baby máte skúsenosti s Balea depilačnymi krémami? Už som teda skúšala jednu značku ale nič moc a všetci ju ospevujú tak som sa chcela spýtať aj tu.

76california
29. júl 2024

čerstvá skúsenosť s Balea depilačným (ktorý má v balení len hubku, nie špachtľu), sklamanie...manžela som prehovorila, či neskúsi ako prvý on, na jeho chlapské chlpy to vôbec nešlo, ale že 0 bodov...na moje mikro chĺpky to síce fungovalo, ale musela som to nechať na pokožke viac ako 2 minúty a ten smrad po "čpavku" som cítila na koži ešte na druhý deň...

mojvlk
29. júl 2024

@romcix213 ja som není moc spokojná ani s weet používam len na stehná lebo od kolien dole je to slabota na silnejšie chlpky

sissy27
29. júl 2024

@romcix213 u mňa v pohode funguje balea aj hocičo iné, ale v porovnaní so žiletkou žiadny rozdiel, len viac roboty 😀 keďže s tým musíš 10 min čakať.

estellas
29. júl 2024

@romcix213 Ja som spokojná s balea krémami.
Je to pre mňa menej dráždivé ako holenie.

patka06
29. júl 2024

Mám dobrú skúsenosť s Avon depilačným krémom, čaká sa iba 3 min a ide dole všetko do hladka /aj silnejšie chlpky/
Balea som neskúšala

sisska96
29. júl 2024

Balea výrobky sú oničom

googlinqa
30. júl 2024

Za mňa balea áno účinná ale tá klasická nie do sprchy tu som ani neskúšala

paty277
5. aug 2024

Ja som tento týždeň skúšala ten s tou špachtľou a mala som menšie chlpy na nohách také tie ostré ta šlo to dole pekne ale nechávala som 10 minút a skúšala som aj chlapovi na kúsku a šlo aj jemu 😀