Žienky,Prosím Vás ,chcem sa poradiť ohľadom vlaskov,používam kozmetiku od Andreine,navštevujem aj ich salónik,ale posledné mesiace mi extrémne opäť padajú vlasky a zvažujem nad zmenou .Našla som si na stránke Soaphoria rozmarínový šampiónk,niekde som čítala že ayurvedsky šampón je skvelý.Viete mi dať rady ,ak máte skúsenosti s týmito šamponmi?
@sara07 kedysi som bola na vyšetrení ,nič mi nikto nezistil
@sara07 a ktorý šampón ?
@patricia1508 v prvom rade treba zistiť príčinu padania vlasov a riešiť vnútorné, šampón je ako doplnok
@monillia bola som kedysi na vyšetrení vlaskov ,ale nikto nič nezistil
@patricia1508 nestačí vyšetrenie vlaskov, ale štitna žľaza, krvný obraz ,hormonslny profil ,či nemáš nejaký zápal (skrytý v oblasti hlavy ) A to ,že ťa vysetrovali kedysi neznamená, že sa niečo nezmenilo
@monillia kedysi som mala rovnaký problém ,dlhodobý prisla som o polku vlaskov ,štitna bola v poriadku u kožnej tiež ,krv tiež ,jediný môj problém ohľadom gynekológie ale to mám stále ,anténe mi troska pomohla ale posledné mesiace mi ich kozmetika nejak vysušuje vlasky a preto sa snažím skúšam nájsť niečo lepšie
@patricia1508 kedysi nerieš, teraz chod v rámci preventivnej prehliadky nech ta pozru,
@sara07 áno ja viem,teraz riešim ale gynekologické veci ,skôr mi extrémne padajú len pri umytý a zle sa mi sj rozcesavaju s potom padajú opäť ,ďalšie dni sú už lepšie,preto sa pýtam o radu nejakého šamponu
@patricia1508 hormony stitnej zlazy boli kontrolovane len u obvodneho? Alebo si bola na endokrinologii a urobili svoj odber?
@andrea78 v Ľubochni som bola
Zuby máš v poriadku, Nemáš kazy, amalgámové plomby? Ak nie sú zuby v poriadku, spôsobuje to vypadávanie vlasov.
Mozno mas len ty pocit, ze ti padaju extremne. Mozno to mnozstvo je ok. Po umyti a rozcesani padaju kazdemu velmi vlasy. Ak ti nepadaju mimo toho, to znamena, ze nemas problem.
Aj tu uz bola diskusia, kde sa baba stazovala na "extremne" mnozstvo vypadanych vlasov, dala sem aj foto a bolo to uplne normalne mnozstvo.
Ja mám výborné skusenosti s oboma produktami 🙂 Rada skušam nove veci. Maloktore prirodne produkty mi prekažali. Je to ale o vlasoch, niekomu to sedi niekomu nie. Určite treba ale vyskušat, najlepšia je vždy vlastna skusenost
skus ko a štitnu komplet nech ti urobia, šampon je fajn ale všemocny nie je