Skúsenosti s ajurvédskym šampónom

patricia1508
10. aug 2024

Žienky,Prosím Vás ,chcem sa poradiť ohľadom vlaskov,používam kozmetiku od Andreine,navštevujem aj ich salónik,ale posledné mesiace mi extrémne opäť padajú vlasky a zvažujem nad zmenou .Našla som si na stránke Soaphoria rozmarínový šampiónk,niekde som čítala že ayurvedsky šampón je skvelý.Viete mi dať rady ,ak máte skúsenosti s týmito šamponmi?

sara07
10. aug 2024

skus ko a štitnu komplet nech ti urobia, šampon je fajn ale všemocny nie je

patricia1508
autor
10. aug 2024

@sara07 kedysi som bola na vyšetrení ,nič mi nikto nezistil

patricia1508
autor
10. aug 2024

@sara07 a ktorý šampón ?

monillia
10. aug 2024

@patricia1508 v prvom rade treba zistiť príčinu padania vlasov a riešiť vnútorné, šampón je ako doplnok

patricia1508
autor
10. aug 2024

@monillia bola som kedysi na vyšetrení vlaskov ,ale nikto nič nezistil

monillia
10. aug 2024

@patricia1508 nestačí vyšetrenie vlaskov, ale štitna žľaza, krvný obraz ,hormonslny profil ,či nemáš nejaký zápal (skrytý v oblasti hlavy ) A to ,že ťa vysetrovali kedysi neznamená, že sa niečo nezmenilo

patricia1508
autor
10. aug 2024

@monillia kedysi som mala rovnaký problém ,dlhodobý prisla som o polku vlaskov ,štitna bola v poriadku u kožnej tiež ,krv tiež ,jediný môj problém ohľadom gynekológie ale to mám stále ,anténe mi troska pomohla ale posledné mesiace mi ich kozmetika nejak vysušuje vlasky a preto sa snažím skúšam nájsť niečo lepšie

sara07
10. aug 2024

@patricia1508 kedysi nerieš, teraz chod v rámci preventivnej prehliadky nech ta pozru,

patricia1508
autor
10. aug 2024

@sara07 áno ja viem,teraz riešim ale gynekologické veci ,skôr mi extrémne padajú len pri umytý a zle sa mi sj rozcesavaju s potom padajú opäť ,ďalšie dni sú už lepšie,preto sa pýtam o radu nejakého šamponu

andrea78
10. aug 2024

@patricia1508 hormony stitnej zlazy boli kontrolovane len u obvodneho? Alebo si bola na endokrinologii a urobili svoj odber?

patricia1508
autor
10. aug 2024

@andrea78 v Ľubochni som bola

zlatican
11. aug 2024

Zuby máš v poriadku, Nemáš kazy, amalgámové plomby? Ak nie sú zuby v poriadku, spôsobuje to vypadávanie vlasov.

stanulienkat
11. aug 2024

Mozno mas len ty pocit, ze ti padaju extremne. Mozno to mnozstvo je ok. Po umyti a rozcesani padaju kazdemu velmi vlasy. Ak ti nepadaju mimo toho, to znamena, ze nemas problem.
Aj tu uz bola diskusia, kde sa baba stazovala na "extremne" mnozstvo vypadanych vlasov, dala sem aj foto a bolo to uplne normalne mnozstvo.

erika3353
19. aug 2024

Ja mám výborné skusenosti s oboma produktami 🙂 Rada skušam nove veci. Maloktore prirodne produkty mi prekažali. Je to ale o vlasoch, niekomu to sedi niekomu nie. Určite treba ale vyskušat, najlepšia je vždy vlastna skusenost