Skúsenosť s Dyson Airwrap na vlasy

sima338
7. jan 2024

Ahojte,

máte niektoré skúsenosť s týmto kulmofénom? Oplatí sa doň investovať?

Chceli by sme ho s mamou kúpiť pre sestru, má krásne, dlhé, husté vlasy, len jej chýba dobrý fén, má klasiku, ale samozrejmu na dobrú fúkanú to nie je, resp. nevie to ako kaderník. Veľmi by chcela tento.

Popr. máte niektorá nejaký iný kulmofén?

Ď.

lenka1231
7. jan 2024

Ahoj, ja mám už asi 3-4 roky a využívam ho po každom umytí vlasov. Je naozaj super a vlasy sú po ňom ako od kaderníka 🙂

terezia323
7. jan 2024

@sima338 ja s ním nie som veľmi spokojná. Mám dosť husté vlasy a teda kucery nič moc.
Nie je hodný tej ceny

zzuunnaa
7. jan 2024

tiež som po ňom veľmi túžila, nakoniec mi ho kolegyňa požičala a teda za mna na husté vlasy nie. Možno ako fén OK (ak keď zase oproti klasike podľa mna dlhe fenovanie), ale s hustými a ešte ak sú aj nepoddajné vlasy si podľa mna neporadí 🤷🏽‍♀️

niikoll
7. jan 2024

Ahoj , ja som presne tento dostala na Vianoce https://m.alza.sk/dyson-airwrap-complete-long-h... …iba som ho rozbalila zo zvedavosti , ale pre mna je to zbytočný darček , ktorý nevyužijem, proste sa mi nechce všetky tieto kulmy feny používať 😁tak ak mas záujem , posuniem ho ďalej za 300€ , nech mi to jednoducho v byte nezavadzia 😁

tynstastna
8. jan 2024

@niikoll dobrý deň, máte ho dostupný? rozmýšlam nad kúpou a odkúpila by som ho od Vas 🙂) vieme sa skontaktovat ?

niikoll
8. jan 2024

@tynstastna zdravím , áno mám ho dostupný 🙂 a jasne mozme sa skontaktovať , aby som vám aj fotky poposielala a vedeli si viac info podať …len neviem presne ako sa tu posielajú správy 😇

zzuunnaa
8. jan 2024

@niikoll ja som Vám na neho už včera večer písala 🙂 pozrite si správy pls 🙏

lenka306
16. feb 2024

@niikoll Dobrý deň. Nemáte ho ešte náhodu v ponuke? Rada by som ho kúpila.

thelucia87
18. júl 2024

@niikoll ahoj, je to ešte aktuálne? Alebo už si predala? Dakujeem