Skincare - najlepšie produkty

ancike01
12. feb 2024

Ahojte,zaujímalo by ma aké najlepšie produkty používate na tvár od čistenia až po rozjasnenie pleti. Ďakujem🙂

zuzanna822
12. feb 2024

@ancike01 la roche posay sera

guudy
12. feb 2024

Zalezi od typu pleti a problemov, ktore clovek potrebuje riesit, nie? Uz tu boli take temy… ziadny najlepsi produkt globalne neexistuje. Kazdemu sedi nieco ine.

mila23
12. feb 2024

ako pise @guudy zbytocne Ti niekto bude radit produkty na mastnu plet ktore mu pomohli ked Ti mas suchu.....a podobne
za mna odporucam korejsku kozmetiku...ale tiez je to siroky pojem....

domiklik
12. feb 2024

@ancike01 v drogérii sú kupujem len jednu jedinú vec a to loreal sérum s čistým vitamínom c, niacinamid a kyselinou salycilovou. Co sa týka pomeru cena výkon, je to asi to naj, co môžeš za svoje peniaze v drogérii dostať. Retinol používam od perricone, trosku drahšia záležitosť. Na čistenie sa mi osvedčil olej purito + gel acnemy (majú aj v dm). Hydratácia - probio cica rada od skin1004 (používam toner, ma trochu hustejšie konzistenciu ako voda, dobre sa v pije), hada labo premium - esencia s 5 molekulami kyseliny hyaluronovej (ze vraj majú aj s 8 ale to som ešte nemala) 150 ml za cca 15 eur, za mňa super.

123369
13. feb 2024

Ja používam séra od The Ordinary, nájdeš ich na natureal.sk ku každému je popis vieš si vyskladať na typ pleti, alebo od geeg and gorgeous. Za mňa najlepšia kozmetika a vyššie spomínaná kórejská.