Skin routine

18. sep 2023

Ahojte dievčatá, ženy.
Neviete mi poradiť (ideálne konkrétne) produkty na skin routine, presnejšie sérum s vitamínom C, E a potom retinol ?

Potrebujem už seriózne sa venovať svojej pleti, doteraz som používala len CeraVe produkty na čistenie pleti a manufaktura denný a nočný krém (s ktorými som spokojná, ale v pohode môžete poradiť aj krém na tvár, ideálne s SPF). Sem tam hodím masku alebo peeling, tiež manufaktura.
Mám 27, pleť asi zmiešanú, kedysi problémovú, ale už nemám, pozostatkom sú len mini jazvičky na líci.

Keďže sa do kozmetiky veľmi nevyznám, nepoužívam make-up, tam moje čarovanie končí.

Ďakujem vopred za rady a tipy.

beata0900
18. sep 2023

Cenovo dosť dostupné séra, ktoré som používala boli od značky Revox alebo The ordinary.
SPF zatiaľ najlepšie ktoré som mala bolo od značky EVY. Konzistenciou je ako pena, na zmiešaný typ pleti to bolo Premna zatiaľ najlepšie.
Celkovo som ale vyskúšala veľa SPF, treba si nájsť to svoje, ktoré ti sadne.
Môžeš ešte vyskúšať kozmetiku Pestle & Mortar alebo kórejskú.

ivanakaka
18. sep 2023

ordinary kys hyaluronova…sleduj smartbeauty.sk insta web

sasanka605
18. sep 2023

Inkey list a kórejskú, Kupodivu retinol od neutrogena mi výborne sedí.

miadi
19. sep 2023

V 27 som mala plet ako babo s retinolom som zacala v 40ke ak nemas vrasky tak by som radila stym este pockat a pouzivat to co do teraz . Ale nie som odbornik 😉

marcellka32
19. sep 2023

Najdôležitejšie rAno je SPF ako posledný krok, večer retinal/tretinoin +Hydra krém
Céčko, masky, peptidy sú doplnky k starostlivosti

elnis66
19. dec 2023

ak by niekto zháňal, mám teraz tretinoin krém v koncentrácii 0,5, malé balenie na vyskúšanie 10g/10 eur, veľké balenie 30g/18 eur

lizzygrant
25. sep 2024

Ak by niekto náhodou mal záujem, mám na predaj Isoromyderm, je to masť na liečbu akné s účinnou látkou erythromycin 2% a isotretinoin 0.05%. Pre viac informácii mi napíšte do správy.