Ahojte 🙂 odkiaľ si objednávate napodobeninu vášho obľúbeného parfému? Skúšala som zatiaľ krásnevone
A bola som celkom spokojná ale možno by som vyskúšala aj inu stránku. Ďakujem sa tip 🙂
Niekedy bola taka firma FM.robili to dilerky boli to napodobeniny najznamejsich parfemov aj v drogerii ak sa opyats niektore znacky napriklad Bi-es to robia.ale ten parfem NIKDY nebude ako original su len inspirovane.za mna radsej jeden poriadny od jeziska aspon 100ml ja uz roky pouzivam ten isty DKNY a vydrzi mi aj 3 roky.na bezny den do roboty na nakup do skolky pouzivam toaletne vody a parfem fakt uz na nejaku prilezitost navstevu sviatky oslavu ples..
Dlho dlhoo používam Armani Si, kamarátke sa tiež páčila, ale že nedá za originál toľko, objednala si tusim z krasnevune alebo parfemplus a síce neviem, ako dlho vydrží, ale voňalo to naozaj podobne. Ja ako študentka na výške som predávala voňavky od značky essens, ale neviem aký majú aktuálny Prevodník ani ceny a či ešte fungujú…voňavky boli silne. Skús pozrieť na nete
Ahoj, ja idem skúsiť Essens, ak by si náhodou mala záujem kľudne mi napíš 😊
Parfém plus 😁
@kukulienka999 presne tento milujem a objednávala som z krásnevone 🙂
Ja objednávam yodeyma parfémy, 15ml za 5, 50 za 13 a 100 ml za 21, predtým som ich používala v Anglicku no a keď som sa vrátila , tak som ich začala objednávať aj ja, ale väčšinou len pre seba, rodinu a kamarátky, predtým som používala aj originály , aj FM , ale toto mi vyhovuje najviac, keďže moja spotreba je dosť veľká vzhľadom k tomu, že som neustále medzi ľuďmi , či cez týždeň alebo víkend.
Parfemplus...za mňa spokojnosť 👍
Nejaké 15ml mám u seba, ak by si chcela 🙂
Moja kadernička si kupuje z nejakej krásnevune, alebo krásnevone, neviem presne, ale je to masaker, lebo je to fakt jak origo 🤣
Skus pozrieť aj parfemy od Revolution oni maju napodobeniny znamych parfemov plus si ich vieš isť aj ovoňať do drogerky niektoré 🙂
@ivana126 keď sa registrujete máte to lacnejšie. Ja si už to číslo moje nepamatam, ale viete sa určite registrovať
Dobrý vkus 😋😊 v prvom tehotenstve som mala obdobie, že som ju nemohla ani citit, ale po prestávke som jej opäť verná
@kukulienka999 Áno ďakujem, už som sa, akurát som si vzorky objednala tak som zvedavá 😊
Parfémová Zoe na fb
Parfem plus 👌
urcite www.parfemplus.sk Pred materskou som si kupovala originaly za 100€ potom nejak neboli peniazky 😅 a objavila som parfemplus a uz 7 rokov som im verna. Naozaj kvalita, vydrz vôna, za mna top
ja radsej original a mi dlhsie vydrzi, aj ked je drahsi ako nejake napodobeniny, robim to tak, ze vonu si idem do parfumerky vybrat a potom na nete si pozriem za aku je cenu, kde a objednam si a teda velakrat sa mi stalo, ze som kupila vonavku nakoniec za ovela nizsiu cenu ako v parfumerke 😉
Rozhodne Yodeyma, vône identické s originálom a majú super výdrž 🙂
@lucuc25 maju tieto parfumy aj nejaké vzorky na objednanie,či sa dá kúpiť len tak ,,mačka vo vreci,,??
Z Poľska, ale z jednej stránky sa mi páčila len napodobenina Chanelu - už ju zopár ľudí aj chcelo objednať. Ale inak parfemplus - čo je dosť drahý, čo ja viem.. to si radšej kúpim 30ml originál, krásnevone - v pohode.
@janinamojka myslím, ze na ich stránke je možné objednať aj vzorky za pár centov
@livinka181 ahoj mozes mi poslať ten zoznam. Ďakujem
@livinka181 poprosím ten zoznam
@livinka181 ahoj kde od nich môžem objednať? Ďakujem
Parfen.sk
Už objednávam dlhšie iba od nich,moja obľúbená Armani-My Way je totálne ako originál ,vydrží dlho.
Majú vône 50ml a už aj 100ml.
Pár krát som bola zo stránky parfemplus a bola som spokojná