Ahojte baby, ake overené serum ma rast mihalníc. Zas nie také, co stoja majland. 🙂
Čítala som o ricínovom oleji
Overene mam synouvelle. Za 4-5 tyzdnov mas mihalnice az po obocie. Ale ak prestanes natierat do 3 tyzdnov su fuc.
Revitalash, ale tiez stoji dost.. ja si vravim ze ked sa vratim do prace idem na to 😄 ale kedze si to vravim pri dalsich xy veciach, neviem neviem..
@momoftwo toto som vzdy chcela vediet, ze ako to je potom ked sa s tymi serami prestane 🙉 a este ze kolko vydrzi ta jedna “riasenka”, ci je to aspon na tu dobu kym pridu vysledky..
Nanolash...
Ak chceš mať potom stále dlhé, nesmieš prestať používať. Nie je to len jednorázová záležitosť. Keďže mihalnice prirodzene vypadnú a potom dorastú zase len do normálnej dĺžky ako pred používaním prípravku.
Práve používam SO LOLA tretí mesiac a začínam 4ty. Asi ani nezačnem, keďže už ho mám skoro suché, nič nevydrží... Mihalnice mi vôbec nenarastli, vôbec nezhustli, jednoducho nič za 50 eur.
Objednávka som si Nanolash, tak snáď bude lepší. So lola pre mňa je veľkým sklamaním 😟
Facederma. Ale stojí majland. 😁😁