Ahojte, máte niekto reálnu skúsenosť s nejakým produktom ktory vám pomohol s rastom mihalnic?
Ricínový olej pouzivam už dlho, každý den, sú hustejšie ale že by to nejako extra pomáhalo sa mi nezdá. Ďakujem!
@jablon_katka Ano Ano sú hustejšie, ale ide mi hlavne o tu dĺžku 😁 tam rozdiel moc nevidím.
Hairplus od Facederma. Funguje, samozrejme len pocas používania. Keď prestaneš, po kratkom čase sa vrátia do pôvodneho stavu.
Revitalash
@alesia kolko vydrží to jedno balenie plus mínus neviete ?
pocula som, ze cca rok
tak tristvrte roka v pohode, najprv som si davala kazdy den, potom uz len na udrzanie tak 2x do tyzdna
Hairplus. Neverila som, ale vážne pomohlo. No treba byť trpezlivý, ja som začala vidieť výsledky cca po 2mes každodenného používania.
Lashcocaine odporucam, doteraz som mala malicke rovne mihalnice pouzivam 2 mesiace a su hustejsie a aj predlzene
Určite Hairplus od Facederma, mihalnice som mala ako umelé, teraz som ho začala používať opäť 🙂
Odkiaľ a akú značku toho oleja prosím ťa používaš
Tak pises, ze su po tom oleji tie mihalnice hustejsie, tak to asi pomaha, no nie? 🙂 Priznam sa, ze mne serum absolutne nepomohlo, len co som sa vytocila, lebo som stratila kopu casu aj penazi zan. Ozaj zbytocna investicia 🙂 Ziadny rozdiel tam nebol, proste nic, ani naznak.