Ahojte ,zas mám taký problém z pleťou že ju mám občas suchu
Neviem teda ako začať pri líčení
Či mám dať sérum, používam Garnier Vitamín C a následne aplikovať bázu pod make-up od Dermacol matt control hypoallergenic, neviem teda či to mám skúsiť takto alebo oboje, bojím sa aby sa mi zas nedobabrala pleť 🫤
Ak je suchšia potrebuje hlavne hydratáciu - nejaký krém… a ak je báza matt control - nie je určená na mastnejsiu pleť? Ak ano, čo predpokladám, môže ta vysušovať… a ráno by si mala mať hlavne vhodne spf pod makeup, zvlášť ak používaš aj sera s účinnými látkami…
Moja pleť ma naučila, že v jednoduchosti je krása a keď moc kombinujem, tak je zle… ak ti zle reaguje kombinácia serum+krem, tak by som zmenila značku a ak v som musela jedno z toho vynechať, tak skôr určite serum.. a bázu ja používam len špeciálne, keď robím skôr večerný makeup a chcem aby mi vydržal počas akcie, no tiež treba vhodný typ, na suchú pleť skôr hydratčnú ako zmatňujúcu…
Pozerám, že ten Garnier Vitamín C obsahuje alkohol, serum aj krém, to je pre suchu pleť nič moc
vitamin C mne napriklad sposoboval vysusovanie pleti, aj zacervenanie, takze som musela potom uplne prehodnotit kozmetiku, ktoru som pouzivala, co sa tyka bazy pod make up, tak NYX ma dobre, napriklad Plump Right Back tu mam ja 🙂
@simonaluk serum + krém !! + báza ( ak musí byt).