Ahojte, je tu nejaká kaderníčka ktorá by mi vedela poradiť? Hľadám semipermanentnú farbu na vlasy v odtieni svetlá medená blond. Vlasy mám presvetlené balayagou a chcela by som zmenu. Vyhýbam sa permanentnej farbe.😊
@ywulla Ahojky, aj nad tým som už rozmýšľala ale odrádza ma že sa henna musí nechať pôsobiť aj niekoľko hodín a obavám sa toho, že s hennou dosiahnem len odtieň do červena. Dosť mi na tom záleží aby to nebolo červené ale takéto ako na fotke.
Chápem, aj ja som to preto dlho zvažovala 😀 No bola som viac-menej donútená na ňu prejsť, lebo som mala zničené vlasy peroxidom a vyzerali ako slama. Robím to tak, že sa nafarbím, zabalím vlasy do potravinárskej fólie, dám na to čiapku (na to vyhradenú) a upratujem byt, kým to pôsobí. Stačí to mať na hlave 2 hodky 😉 Každý mi teraz vlasy chváli. Najmä vonku na dennom svetle majú krásne odtiene 🙂 Ja si síce dávam tmavohnedú, no na koncoch, ktoré som mala vybielené peroxidom, mi chytá do hnedo-ryšava. A odtiene sú rôzne, myslím, že by si našla takýto svoj 😉 Skús pozrieť stránku www.voono.cz Ja si kupujem len túto, som s ňou najspokojnejšia. Majú tam aj videonávody, rady,.. Možno ti to pomôže v rozhodovaní 😉
Ahoj. Ja sa farbím hennou. Je to prírodné farbivo a postupne sa vymýva. Vyživuje vlasy. Na slnku sa krásne lesknú. Najkrajšie bývajú odtiene ryšavej. Skús si pogoogliť 😉