Ahojte. Aký by ste mi odporučili šampón z drogérie? Mozem si teraz dovoliť len niečo lacnejšie.
Ale nevyhovuje mi Head &shouders, Pantene,
Dakujem
Garnier fructis. Pouzivam ine,ale raz som dostala tento a napocudovanie bol velmi dobry na moje vlasy.
Balea med sprch gel a sampon v jednom s urea
Balea med ultra sensitive sampon
Garnier fructis hydratacny s aloe vera
dr. Santé
A minule som kúpila Baleu v takých tubách a je náhodou fajn.
@ibrunova najlepsie sampony odporucam aj ja dr sante 1000ml stoji asi 6e
Alverde ma celkom fajn zloženie aj cena je fajn 🙂
Dixi - bežné v obchodoch ( momentálne tesco 2e) alebo balea (dm)
Najlacnejší čo majú v DM kupujem balea sensitive, úplne úžasné vlasy mám
Ak nemáš vysoké nároky na vôňu šampónu, kaloos keratín, mávali ho v teta drogérii liter za 3 ecka.
Odskusala som toho viac a ja som spokojna z tych lacnejsich s Dove a tiez Herbal Essencies… baby tu pisu balea-neviem aka je teraz kvalita ale ja som ored rokmi skusala rozne od nich a mala som z nich lupiny a vlasy ako droty a kondicioneru dobre ze nie polovicu na jedno pouzitie aby to malo ako taky ucinok… este som zvykla pouzivat elseve-z tych som mala krasne a vonave vlasy ale odsledovala som ze mi z nich vela vypadavali. Dalej dr. Sante a fructis su fajn ale ja potrebujem aj kondicioner poriadny a tie ich su nic moc- mala som tiež suche vlasy… myslim ze je to dost individualne od typu vlasov
@butterflyeffect ano tiez podobna skúsenost s balea v minulosti.. vlasy ako slama
no tieto z rady med veľmi milo prekvapili
Este som mala nedavno nejaky balea na farbene vlasy a to bola podobna zla skúsenosť ako kedysi, to vobec nesadlo
Dixi
@butterflyeffect čítam že používaš moc kondicionér,máš aj olej na vlasy?
@minenkak pouzivala som, ale uz takmer rok nepouzivam, skratila som vlasy razantne, asi o 20 cm, a pouzivam len ten Dove sampon a kondicioner a odvtedy uz olej vobec… nemam teraz suche ani mi nepadaju…
Odporúčam jednoznacne Elseve (konkretne Hyaluron Plump) a to mám otestované snáď všetko od 2€ až po 50€ šampóny. Balea určite neodporúčam. Patrí medzi najlepšie šampóny s akými som sa kedy stretla, vlasy extrémne vysušuje a doslova ich nici. Dokonca sa pri korienkoch ešte viac mastia - presne preto že vysušuje aj pokožku hlavy. Na dotyk boli vlasy ako drôty. Vratila som sa k Elseve a sú opäť krásne lesklé, voňavé, hodvábne hebké. Ja mám husté stredne dlhé vlasy.
Balea Najhoršie a Elseve patrí medzi najlepšie*
Dakujem
Dixi fajn bylinkovy. Balea výrobky sú šmejdy
Balea kozmetika určite nie sú "šmejdy", ako tu bolo spomenuté, zloženie je v poriadku, výroba v Nemecku, v Luxembursku, mám odskúšané. Ide viac o to, aký máš typ vlasov a ak máš nejaký problém, čo hľadáš. Veľakrát zákazník platí za meno značky, nie za kvalitu daného produktu. Keď napíšeš viac ; koľko je tá predstava za šampón a aké máš vlasy, môžem ti niečo poradiť 😉
@andymady to máš pravdu, že ani značkové nie sú veľakrát lepšie ako tie lacnejšie.
Najlepšie by bolo do 4,5€. Vlasy mám nefarbene, veľmi jemné, suché. A mám lupiny a veľmi mi padajú ale to len posledný polrok mám neako viac zničené vlasy.
Doteraz som dlhšiu dobu používala Garnier fructis.
Ďakujem
Ahoj ja mám moc rada šampóny od Bione, je to česká značka trochu prírodnejšia a majú ich v tete, cena je tak 4,50 tuším😊
Ja mám rada schaumu