Ahojte. Aký by ste mi odporučili šampón z drogérie? Mozem si teraz dovoliť len niečo lacnejšie.
Ale nevyhovuje mi Head &shouders, Pantene,
Dakujem
Garnier fructis. Pouzivam ine,ale raz som dostala tento a napocudovanie bol velmi dobry na moje vlasy.
Balea med sprch gel a sampon v jednom s urea
Balea med ultra sensitive sampon
Garnier fructis hydratacny s aloe vera
dr. Santé
A minule som kúpila Baleu v takých tubách a je náhodou fajn.
@ibrunova najlepsie sampony odporucam aj ja dr sante 1000ml stoji asi 6e
Alverde ma celkom fajn zloženie aj cena je fajn 🙂
Dixi - bežné v obchodoch ( momentálne tesco 2e) alebo balea (dm)
Najlacnejší čo majú v DM kupujem balea sensitive, úplne úžasné vlasy mám
Ak nemáš vysoké nároky na vôňu šampónu, kaloos keratín, mávali ho v teta drogérii liter za 3 ecka.
Odskusala som toho viac a ja som spokojna z tych lacnejsich s Dove a tiez Herbal Essencies… baby tu pisu balea-neviem aka je teraz kvalita ale ja som ored rokmi skusala rozne od nich a mala som z nich lupiny a vlasy ako droty a kondicioneru dobre ze nie polovicu na jedno pouzitie aby to malo ako taky ucinok… este som zvykla pouzivat elseve-z tych som mala krasne a vonave vlasy ale odsledovala som ze mi z nich vela vypadavali. Dalej dr. Sante a fructis su fajn ale ja potrebujem aj kondicioner poriadny a tie ich su nic moc- mala som tiež suche vlasy… myslim ze je to dost individualne od typu vlasov
@butterflyeffect ano tiez podobna skúsenost s balea v minulosti.. vlasy ako slama
no tieto z rady med veľmi milo prekvapili
Este som mala nedavno nejaky balea na farbene vlasy a to bola podobna zla skúsenosť ako kedysi, to vobec nesadlo
Dixi
@butterflyeffect čítam že používaš moc kondicionér,máš aj olej na vlasy?
@minenkak pouzivala som, ale uz takmer rok nepouzivam, skratila som vlasy razantne, asi o 20 cm, a pouzivam len ten Dove sampon a kondicioner a odvtedy uz olej vobec… nemam teraz suche ani mi nepadaju…
Odporúčam jednoznacne Elseve (konkretne Hyaluron Plump) a to mám otestované snáď všetko od 2€ až po 50€ šampóny. Balea určite neodporúčam. Patrí medzi najlepšie šampóny s akými som sa kedy stretla, vlasy extrémne vysušuje a doslova ich nici. Dokonca sa pri korienkoch ešte viac mastia - presne preto že vysušuje aj pokožku hlavy. Na dotyk boli vlasy ako drôty. Vratila som sa k Elseve a sú opäť krásne lesklé, voňavé, hodvábne hebké. Ja mám husté stredne dlhé vlasy.
Balea Najhoršie a Elseve patrí medzi najlepšie*
Dakujem
Dixi fajn bylinkovy. Balea výrobky sú šmejdy
Ja mám rada schaumu