Ahojte dievčatá poraďte dobrý šampon proti vypadávaniu vlasov. S ktorým máte dobré skúsenosti ?
Hairbrust ☺️
Parusan šampón plus tonikum
Vlasové hnojivo za mňa top. Šampón + sérum
@zojeva a konkrétne ktorý šampon?
Ten modry šampión ten je na vypadávajúce vlasy plus ružový kondicioner. Bývajú na stránke aj dobre akcie niekedy aj 1+1 zadarmo ☺️
@zojeva prosím pošleš mi link na ten šampon?
elseve regeneracny sampon...
@ivanka12311 od Milvy odporúčam aj ja, používam cesnakovo-chinínový a chinínovú vodu. Treba si však nakúpiť kopu masiek, pretože riadne vysušuje vlasy.
@mandzula presne tak ja som sa ku nej vrátila keď
mi bohužiaľ ani kožný lekár nepomohol🌺kázal mi kožný nakúpiť vlasové hnojivo tabletky, vlasove hnojivo šampón (za mna ten šampón vlasové hnojivo-vlasy suché čistá slama nepomohlo mi to)...pri tejto Milve do dvoch mesiacov som ich mala späť a používam ju cca už asi rok dokonca aj moja dcéra tá ale šípkový a pivný 💛
@ivanka12311 mne ešte veľmi pomáha toto: https://www.naturesfinest.sk/produkt/hair-vitam...
Treba si ich hodiť do košíka, povypĺňať doručovacie údaje a po pár dňoch začnú chodiť zľavy. 🙂
@mandzula mala som ho je to dobré ale keď ho človek prestane piť vráti sa to do starých koľají
@ivanka12311 tak je to vsak so vsetkymi doplnkami, kedze doplnaju chybajuce mineraly a vitaminy. A pokial si ich clovek nie je schopny dodat stravou, po vysadeni doplnku sa ich deficit, pochopitelne, znova prejavi.
@ivanka12311 ja som z milvy kofeinovej mala suché vlasy tento šampon je iný?
Áno tento Milva Lab je úplne iný necháva vlasy jemné a lesklé dobre rozčesatelne aj vona je pecka 👌je trochu hustejší ale stačí máličko peni dobre..na tento ružový si nedávam masku na vlasy vôbec lebo to netreba pri tomto ružovom
@ivanka12311 a to si musím objednať nad 20 eur aby som neplatila poštovné nevieš? Lebo predtým som milvu kupovala v Dmku. Ale tento šampon tam nemajú.
Netuším vôbec ako to je 🙂 chinin shop mal nad 40e poštovné zdarma
Dercos od Vichy + Biohar tonikum.. zachránilo mi to vlasy po pôrode mala som plesiny.. prestali padať plus začali rásť nové
Ja som po vaznych zdravotnych komplikaciach prisla o polovicu vlasov. Mne pomohol sampon spolu s kondicionerom od firmy Nanogen. A zacala som uzivat aj vnutorne vitaminy a velmi rychlo zabralo 🙂
@kabba a z akej stránky si ten šampón môžem objednať? A cena je aká,?
Tu ho najdes: https://www.nanogen.sk/produkt/sampon-proti-vyp...
Cena je 14,80€ za 240ml. Ja si zmyvam vlasy kazdy druhy den, lebo mam velmi mastne a vydrzal mi jeden vyse 2.mesiacov 🙂
A nakupila som si ho po vybornej skusenosti viac a pouzivam ho uz skoro polroka stale. Nie kvoli vypadavaniu, uz mi rastu husto nove vlasky, ale mam alergiu aj na sulfaty a tento sampon je bez nich a proste lepsi sampon som nemala, aby ma hlava nesvrbela 🙂
@kabba pozerám že poštovné je 4 eur dosť veľa.
Alpecin čierny (pánsky) s kofeínom, striedať s Parusanom. A malo by to byť doplnené vitamínmi ako je hlavne Zinok, či aj Selén.