Zdravim prosim odporúčte mi poraďte nejaký fakt dobrý sampon na lupiny mám ich ako keby nalepené na pokožke umyjem si vlasy a stále lupiny dakujem
Vichy dercos. Maju aj na mastne aj na suche lupiny. Nic ine mi nepomohlo. Roky som sa trapila a skusila asi vsetko. Az vichy mi dal doporiadku pokozku hlavy
Mne najnovsie paradne zabral kelual ds od ducray
A vlasy si po umytí fenujes?
Vichy decros jednoznacne u mna a to som vyskusala ozaj asi uz vsetko
Teraz nemam problem a to ho pouzivam kazde druhe umytie
@snehulak77 nie prečo ?
Odporúčam čistenie u kaderníčky, ktorá sa venuje vlasovej pokožke a ona ti potom aj odporučí konkrétny šampón. A fénovať treba pretože mokrá pokožka hlavy má tendenciu vytvárať baktérie (ako ked rastú huby v lese po daždi).
Tak ako píše @kaajuiaatko , proste vlhko je pre baktérie, huby a plesne výborná pôda. Odkedy mužovi vlasy fenujem, tak má omnoho menší problém a lupinami
Viac ako o samotné vlasy sa treba postarať o pokožku hlavy. Ja som sa trápila s lupinami asi rok, skúsila som x šamponov a nič. Skús Dixi vodu napríklad + mne zaberá masáž pri olejovom zábale vlasov ale nejdem robiť reklamu, v podstate môžeš skúsiť akýkoľvek kvalitný olej. Prišlo mi divné odstraňovať lupiny niečím mastným ale čuduj sa svete zabralo a konečne môžem zasa nosiť čierne tričká 😀