Šampón pre 6-ročné dievča

26. apr 2023

Ahojte, prosím dcéra má vlasy tak po lopatky, ani nie. Vlasy sú riedke, jemné. Postrihovali sme hádam už aj osem krát. No nejak vlasy nespevneli.
Viem, že genetika nepustí, ALE je nejaký šampón, ktorý by trochu zlepšil kvalitu vlasov?
Ďakujem

saxana000
26. apr 2023

Ziadny sampon na svete vlasy nedonuti rast je to geneticke.zvolte vhodny strih vlasky co najmenej zatazujte gumickami a sampon vybrat idealne co najprirodnejsi..ja.malu zmyvam raz za tyzden obycajnym zihlavovym alebo brezovym samponom.cez leto ked sa spoti preplachnem kazdy druhy den cistou vodou. na hlave ma stale 5 riedkych chlpov bohuzial po mne a strihame stale od roka..zato muz ma vlasov aj za nas obidve mozno v puberte este motyka vystreli ale velke sance tomu nedavam...

zuzkaa1991
26. apr 2023

Ja používam od Herbalife zacala. Som aj malej a vidim ze rastu jej malicke vlasy a to do 2r nemala skoro žiadne vlasy predtym som pouzivala dove baby ma.teraz 5r

yanni
26. apr 2023

@zuzkaa1991 to, ze jej VLASY RASTU NEMA NIC s tym ktorym samponom. Jednoducho je vlasy rastu. Nase deti boli takmer vserky v dvoch rokoch este bez vlasov. Narodili sa prakticky holohlava. Baby vyzerali v dvoch rokoch ako pekne vystrihani chlapci.

yanni
26. apr 2023

autorka, nie, nijaky sampon ti nepomoze ak je dieta zdrave: genetika nepusti. Moje baby maju tiez take jemne blondave vlasky. A to starsia bude mat uz 8 rokov. nic sa nezmenilo. Len ze su dlhsie. Tiez casto podstrihujem. Vlasy rastu ale hold, su jemnucke, co dava pocit, ze ma malo vlasov na hlave.