Aký šampon by ste mi prosím odporučili na mastné, veľké lupiny-až šupiny vo vlasoch: Už som bola so synom viac krát u kožného, dá vždy ten smradľavý šampon a taký alkoholový sprej na vtieranie. Nepomohlo.
Mojmu muzovi pomaha len ostrihat sa, najma v lete. Ma velmi huste vlasy a ked si ich necha dlhsie, tak ma hned supiny a cervene flaky.
Inak pouzival aj nizoral, ten trochu pomahal.
Mala sa s tým dlho trápila. Potom mi známa poradila ABCD krém. Jej obidvom deťom, i jej neteriam zabral. Nám pomohol ako nič iné. A to som natrela 1-2 krát. Je síce drahší, no neľutujem. Kúpiš v lepšej lekárni.
V mojom pripade, dlhe roky som vyskusala asi vsetky sampony z lekarne, dalsie bio drahe produkty a pomohol mi jedine tuhy sampon od slovenskej znacky Kvitok, pouzivam uz len toto asi 5 rokov🙏 Mam dlhe huste vlasy.
Vyskúšaj tuhý šampón s ichtamolom od ponio, bez zbytočnej chémie a ichtamol sa roky používa na liečbu pokožky
Mne na take velmi zabral Dercos proti lupinam - na normalne az mastne vlasy.
Ichtyol šampón. Tiež vyskúšaných milión iných. Toto jediné zaberá.
Reghár , absolútna topka, do mesiaca všetko vymizlo .
Tu ti asi každá inak poradí, lebo každej niečo iné zabralo, ale tuším, že smartbeauty raz na svojom insta spomenula nejaký šampón a veľa báb jej napísalo, že aj im len tento zabral. Skús jej napísať, možno poradí.
Tuším to bola Vichy značka.