Ahojte prosím vás aký šampón vám zachránil vlasy? Mne ich kaderníčka, spálila, odpadli mi.. už je to pomaly 2 roky a stále nemôžem dať vlasy dokopy, pretože mi ostali také kratučké, že som to nemohla ostrihať.. pomaly to rastie, len sú v hroznej kvalite.. slabé, lámu sa, suché.. prosím vás čo vám pomohlo zachrániť vlasy? Ďakujem
Skús cesnakovy šampón od farmasi ja som si ho raz kúpila za to že ho všetky chválili a mám pocit že mi rýchlo vlasy rástli.
@beloved no len mne ich odpálila tak , že mi ostali asi trojcentimetrove :( už 2 roky prešli už ich mám po uši cca len si netrúfam sa na tak krátko ostrihať a rastie to pomaly , lámu sa :( mala som nádherné vlasy po zadok a teraz mám po plecia čo sa snažím pomaly k nim vystríhať :/
Ak chceš rýchlejší rast tak určite gumíky Bloom Robins, mne riadne rýchlo z toho rástli 🙂
@heltova9 len šampón nestačí, na dĺžky je potrebné hydrarovat aby sa znížilo ich lámanie. Mne pomohlo dat vlasy do poriadku používanie proteínovych ampuliek od Nirvel a šampón na regeneráciu a neskôr Hair complex program som používala. A na podporu rastu aj vitamíny, séra do pokožky. Masky a nezmývateľné séra, regeneračné olejceky
@heltova9 za mňa učíte celá rada redken acidic bonding concentrate, mám blond vlasy odfarbované každé 3 mesiace a sú v úžasnom stave + ešte nejaké tie hydratačné kúry