Ahojte,
Viete mi poradiť nejaký šampón a sérum, tonikum proti vypadávaniu vlasov alebo na rast vlasov?
Poznáte niečo čo pomáha?
Ďakujem
Mne vlasové hnojivo... Ale len šampón, kedze som dojcila a tabletky sa neodporúčajú..
Revitalash
revitalash! vlasy a mihalnice. v zivote by som neverila ze to takto vie pomoct.
po porode mi pomohol sampon a serum od LR ale kedze aktualne je to trosku nad rozpocet matky na RD tak mi kadernicka odporucila Milva, objednala som este len, tak recenzie este neviem podat
Revihair sampon a Biohair serum (jedine serum co mi nemastilo vlasy). Inak dobra je aj lopuchova voda, ale ta mi vlasy mastila, tak davam iba lokalne.
Obyčajný dixi žihľavovy šampón 😉 a to som skúšala naozaj všetko možné.. plus podstrihavat vlasy podľa lunárneho kalendára.. a zrazu mam vlasy do pol chrbta.
každému zaberá niečo iné . Mne pomohol plantur 21 alebo alpecin . kľudne aj pánsky šampón. Od milvy som mala otrasné vlasy, ako keby neumyté , mastné. hrozné. ale iným zase pomohol. teraz by som chcela skúsiť Hairburst , teraz majú akciu 1+1
@ancovicka21a šampónom dixi žihlavovym si umývam vlasy asi posledný rok a pol, brala som do toho aj vitamíny a nič sa veľmi nedialo
@ancovicka21a ale ten lunárny kalendár som neskúšala, stojí to za vyskúšanie :D
@puertorico no som na tu Mílvu zvedava, budem mat bad hair den pol roka 🙂 Alpecin u mna zasa nic 😂
Mne i švagrinej pomohol parusan šampón plus tonikum, vitamíny biotin, vlasy skrátiť,nedávať do gumičky