Šampón a kondicionér s výborným zložením

6. júl 2024

Hľadám nejakú kaderníčku, ktorá by bola taká zlatá a poradila mi nejaký šampón , kondicioner a olejcek, ktorý ma fakt dobre zloženie, bez žiadnych silikónov a neviem čoho všetkého čo vlasom škodí, keď aj drahšie, hlavne nech to ma dobre zloženie. Mám dlhé husté trochu suché vlasy .
Ďakujem !

83lenka83
6. júl 2024

ASP haircare. andopa.sk

nika_val
6. júl 2024

Rada poradim kludne napiš spravu
Len daj vediet aku mas historiu vlasov aspon rok dozadu (farbenie, odfarbovanie atd)

autor
6. júl 2024

@nika_val ďakujem🙂 vlasy neboli nikdy farbené, v podstate len bežná starostlivosť, podstrihnutie a to je celé

nika_val
6. júl 2024

Určite by som začala prečistenim vlasov a vlasovej pokožky. Sú 2 varianty buď kúrou v salone MalibuC alebo da sa aj doma
Zbavíš sa tak nanosov minerolov a vody a silikonov z kozmetiky ktoru si doteraz použivala 🙂

vanilkovazmrzka
6. júl 2024

Malibu pouzivaju aj v mojim kadernictve

Ale v zasade si myslim ze zaklad je vediet si vlasy spravne umyvat, ten sampon z nich aj tak vymyjes..

nika_val
6. júl 2024

Tu je zoznam značiek ktoré majú dobré zloženie bez zlých silikonov, sulfátov a parabénov:
Malibu C
K18
Olaplex
Zenz Organic
Autentic Beauty Concept
Schwarkopf Professional BC Bonacure
Framesi
Madara
Inebrya Ice Cream
Maroccan Oil, Bumble and Bumble, Redken - tieto tri značky majú v sebe zopár nezmývateľných silikonov ale aj tak majú veľmi dobré zloženie plus pri pravidelnom čistení to nie je až taký problém

Ale bez toho vyčistenia vlasov nemá priliš vyznam prechádzať na kozmetiku s dobrým mnozštvom učinnych latok pretože vlasy su zanesené a tá vyživa nemusí prechádzať dostatočne potom do nich 🙂 takže ako som písala vyššie najskôr to čistenie

hrabovo
6. júl 2024

@nika_val ktorý konkrétne, ten Detoxikacny sampom malibuc? Je potrebné aj kondicionér k tomu? A ako často to treba robiť? Ja melírujem už roky, cca 2x/rok. Samozrejme v kadernictve.
Ďakujem za radu

nika_val
6. júl 2024

@hrabovo malibuC ma sampon Un do goo to je ten čistiaci šampon ktory dokaže zbaviť nanosov mineralov
A použiva sa maximalne 1krat do tyzdňa
Určite nie viac krat
Popri tom sa použiva bežny šampon a kondicioner

hrabovo
6. júl 2024

@nika_val ďakujem