Samoopaľovacia pena pre bledulky

12. jún 2023

Ahojte baby, ktoré ste bledulky akú penu na samoopalovanie používate a nevyzerá moc tmavo alebo ako mrkva? Mam odskúšaný krem ale radšej by som siahla momentálne po pene. Ďakujem.💜

gregoricka
12. jún 2023

https://www.dm.cz/balea-samoopalovaci-pena-summ...

táto je super, vonia, dobre sa rozotiera, nezanecháva fľaky, barva jemne hnedá. Ja ju mám, som s ňou veľmi spokojná

leuska0910
12. jún 2023

Mam dobru skusenost s Garnier samoopalovacou penou😉

slavomira236
12. jún 2023

@gregoricka ahoj nespini to saty? A pri sprchovani kupani sa vymyje? Dakujem nikdy sm nic take nepouzivala

gregoricka
12. jún 2023

@slavomira236 oblečenie to nešpiní 🙂 natriem sa večer, nechám chvíľu posobiť (max. 5 minut). Výsledok je vidieť už po druhom použití. A vidieť je to celkom dlho, sprchovaním sa to vymýva pomaly

scorpionflower1
12. jún 2023

Ja som mala Eco by Sonya, ta je cisto prirodna, ale draha ako slak, potom som mala St. Moritz a ta bola dobra tiez, ani nebola nejako predrazena. Este je velmi dobre telove mlieko Ziaja Cupuacu, to ma moja mama a je velmi spokojna.

slavomira236
12. jún 2023

@gregoricka dakujem vyskusam..

autor
12. jún 2023

@scorpionflower1 ten krem používam a tu penu si mala aký odtieň prosím? Lebo pozerám a bojím sa ako chytí keďže som porcelánová 😄😄😄

scorpionflower1
12. jún 2023

Prepac, som ti posunula zlu info. Tu St. Moritz som si len chcela objednat, nakoniec som si objednala tuto

Ja mam tiez kožu ako riaditelka vapenky, takze sa toho neboj.

autor
12. jún 2023

@scorpionflower1 dakujem💋