Pekný, aj keď upršaný deň prajem 🙂
Stále skúšam nejaké žiletky ( jednorazové holítka), strojčeky, ktoré by mi vyhovovali. Teraz mám strojček Wilkinson, čepielky do neho sú fajn, akurát nedržia v strojčeku, aj keď sú presne do neho určené.
Aké strojčeky/ jednorazové holítka/ żiletky sa osvedčili vám. Koľko čepieľkové si kupujete. A poprípade aj aký holici gél je dobrý.
Za vaše skúsenosti ďakujem 🙂
Za mňa tiez Wilkinson. Na Notine sú velke balenia dámske Wilkinson asi 15ks v balení. Tie sú tiež jedne z lepších a sú naozaj ostré a dobre uchopitelne, nesmykaju sa.
balea men 3-cepielkove su top, vydrzia ostre aj 5-6 dni kazdodenneho komplet holenia
Wilkinsom xtreme 3 roky len tie pouzivam, za mna najlepsie zo vsetkych, raz muzovi dosli jeho gillete tak vzal z balenia moju a odvtedy aj on len tie chce… tak kupujem sebe ruzove a jemu tmave 🙂
Baby dáte sem link, ktorý presne Wilkinson? Dakujem 🙂
wilkinson intuition alebo xtreme 3, podla ceny si vyberiem za ks... alebo nam teraz aj venus 3 jednorazovky dobre boli...
ja pouzivam Gillette Venus Olay. Ale, ja mam velke problemy s tym, ze mi chlpky zarastaju, a zapaluju sa mi ci nohy, pazuchy alebo intimne oblasti. S touto ziletkou je to najlepsie, mozem sa holit aj kazdy den a podrazdenie je minimalne.
Vosk😃
predovsetkym ostre 😅 .... roky som pouzival gilette, ale odkedy sem zacali vozit to polske blato (otupili sa uz po 2 pouzitiach), presedlal som na wilkinson.