S akými žiletkami ste spokojné?

28. apr 2023

S akými ziletkami ste naozaj že spokojne? Hlavne na intímnu oblasť 🙈 s ktorou sa tam dá dobre manipulovať a zmestiť na každý potrebný kúsok 😃
Už som vyskúšala kadejaké a v poslednej dobe mi akosi žiadna nevyhovuje, mala som aj lacné aj drahšie. Na nohy mám rada viac čepielkove lebo to je rýchlejšie, ale na intímnu oblasť sa s takou vôbec neviem oholiť, no tie 1 či 2 cepielkove mi prídu že skoro vôbec neholia a skor derú kozu
Nechám si teda poradiť, možno tu objavím nejakú čo som ešte nevyskúšala lebo som už zufala, normálne som Až poľavila od holenia jak ma to nebaví keď nie je dobrý nástroj 😃
Neraďte mi prosím depilácie v salónoch ani nejaké takéto veci, ani žiadne alternatívy namiesto žiletky ( tie holiace kamene čo vypadaju ako pemza ), chcem vyslovene žiletku.
Mala som aj špeciálne určenú na bikiny ale zase s ňou nešlo dobre manipulovať v zákutiach 😃
Do budúcna určite chcem laserovú epilaciu ale momentálne na to nie sú ani financie ani čas🙂

veronikaszabova
28. apr 2023

Trojcepelove, chlapske

doriiis
28. apr 2023

Balea All in one Sensation....lacné a super

lejllamt
28. apr 2023

Mne stačia tieto a som spokojná https://www.mojalekaren.sk/gillette-simply-venu...

autor
28. apr 2023

@doriiis pozrela som si ich, takéto sú za mna super na celé telo ale práve dolu sa s takými neviem, lebo majú okolo cepielok širokú tu časť neviem ako sa to vola 😃

doriiis
28. apr 2023

@autor.....to je taká mydlova časť,ktorá vytvára takú jemnú penu.Neviem,ja nemám problém s nimi ani tam dole

autor
28. apr 2023

@doriiis dnes sa chystám do dm tak vyskúšam 🙂

doriiis
28. apr 2023
autor
28. apr 2023

@doriiis tieto som mala a presne ten rám mi tam zavadzal

54tinka54
28. apr 2023

Kupujem v dm pánske modré, sú lepšie a ostrejšie ako dámske

lucijalucy
28. apr 2023

Balea pánske 5 čepielkové

autor
28. apr 2023

@54tinka54 takze je to naozaj tak ?😃 nemám ešte odskúšané pánske ale počula som že sú lepšie

kristie571
28. apr 2023

@lejllamt presne, aj mne len tieto vyhovujú

snehulak77
28. apr 2023

Pánske, Gillette 5 cepielkove. Ten rozdiel sa ti bude páčiť 😁

gejb
28. apr 2023

Je to tak. Minulý týždeň som si kúpila damske Venus , nechala som sa zlakat lebo bola pekná farebná rukoväť, ale zdajú sa mi tupé! Tak som sa vrátila k mach3 turbo,kúpila som si len cepielky a tie pasujú k Venus rukoväti.

lope_lope10
28. apr 2023

Mne sa najviac osvedčili pánske Gillette, minimálne 3 čepelové a viac.

vkatush
28. apr 2023

To "príslovie", že čím viac prúžkov, tým viac Adidas ? 😂
Tým sa riadim pri žiletkach. Minimum sú 3, ideálne 5 čepeľové. A ano, pánske sú iná liga. Dávala som veľké prachy za kvalitné dámske, na nervy. Skúsila som raz mužove, čo mu kupujem, mind-blowing 🤯🤯

slavomira236
13. sep 2024

@gejb ahoj ktore presne pasuju na venus rukovat???dakujem