Ahojte, neviete s akými vôňami sú porovnávané vône s avonu? Nájdem to niekde? Ďakujem
nechápem otázke. PRečo by som mala porovnávať vône? Ovoniam a buď sa mi páči alebo nie. A je jedno či Avon, alebo iná značka.
Avon nema vonavky ako kopie nejakych drahych znaciek. Vyraba si svoje originalne, takze jedine si zohnat katalog a ovoniavat.
Ak chces kúpiť z svoju za 20e a myslíš, že sa bude podobať na niektorú od 300e vyššie, tak never tomu. Ani žiadna iná sa nedá napodobniť. Vždy je to ináč namiešané, a parfém ti nepredá nikto za cenu parfumovanej vody.
Avon vône nie sú napodobeniny, čiže podovnavac neexistuje
Ja chapem ako to autorka myslí. V letakoch sú ich vône porovnavane s "podobnými premiovymi vonami" alebo niečo v tom zmysle . Ale aké to sú, to teda netuším 😅
Choď na fragrantica.com a tam sa píše na ktorú vôňu sa čo podobá. Žeby ale Avon vyrábal napodobeniny svetových značiek si nemyslím.
Ďakujem za odpovede. 🙂
Včera som postrehla ako sa jedna pani pýtala na FB ohľadom jednej vône že s ktorou prémiovou v vôňou je porovnávaná a Avon to aj konkretizoval ale neviem to nikde nájsť.
Je mi jasné že podobať úplne sa nikdy nič nebude. 🙂
Čoby nie - krasnevone.sk, parfemplus.sk má slušne napodobeniny.
@nikolka1986 áno to viem 🙂
@nikolka1986 skusila som raz krasnevone a stacilo 🤢
To je prinajmensom divne, co sa pytas. Nielenze v Avone sa vone nepodobaju, toboz nie s inymi znackami. Ved vone su o tom, ze kazda je ina. Nik nema taky cuch, aby vnimal naraz viac, ako 2-3 vone, preto sa aj tazko pre nejaku rozhodnut hned pri prvej kupe.