Ryšavé vlasy

21. aug 2023

Ahojte, dlho túžim po takejto farbe vlasov ale nechcem nechať každý mesiac v kaderku celý majetok. Poraďte prosím ako dosiahnuť takúto farbu, aktuálne mám spravenú balayage. Kúpiť si farbu v drogérii? Nechať si namiešať farbu v kaderníctve? Natónovať? Poraďte prosím, ďakujem.🙏🏻🥰

autor
21. aug 2023

Moja aktuálna farba

lenuska9999
21. aug 2023

Podľa mňa ti to chytí na tvoju farbu vlasov. Ja som sa roky farbila na rysavo a používala som kadernícke farby Life color Plus od Farmavita. Tie farby sa miešajú normálne s peroxodiom ako u kaderníčky. Môžeš zvoliť 6% peroxid

autor
21. aug 2023

@lenuska9999 áno len sa bojím, že mi to chytí veľmi ako keby do červena

gejb
21. aug 2023

Chytí aj farba z drogerie. Červené to nebude ak kupis dobrý odtien
A moja skúsenosť s kaderníčku keď som za nou prišla ze chcem rysavu odišla som s červenou hlavou ako Ariela. musela som sa prefarbovaf lebo to nechcelo zísť dolu.

kat_
21. aug 2023

ak z drogerky, tak napr. tato

ona sa rychlo vymyje, ale nechyti tmavo, len ti to natonuje na rysavo... urcite nedavaj nic tmavsie ako farby co zacinaju 8, sedmickove by to uz chytili tmavo

nika23t
21. aug 2023

Krásne farby, aj Tvoja aktuálna, aj ta, ktorú si si vybrala. Ja som prvýkrát bola pri kaderníctve, tiež mam ryšavé, urobil mi vlasy parádne, a pritom moje su tmavé. A potom som od kaderníka kupovala farbu aj peroxid na zafarbenie odrastov, doma som farbila. Prvýkrát mi nafarbil na rysavo + balayage, keď som sama odfarbovala, chytalo to perfektne.

juliacenc
21. aug 2023

Vacsinou tieto rysave farby chytia do cervena ale po prvom umyti uz su rysave.

jana0215
21. aug 2023

Skúsi vo svojom meste pohľadať obchod s kaderníckymi potrebami. Ja som si takto kupovala farbu a bola som veľmi spokojná, pani vedela poradiť. Farby z drogérie sú hop alebo trop. Ja som používala koralovú od subriny túto https://lomax.sk/subrina-professional-colour-pe... alebo https://lomax.sk/subrina-professional-colour-pe...

Tiež som si ju dala na blond balayage a chytilo to super. Jedine prvé 2-3 farbenia treba rátať s tým, že sa ti odfarbené konce vymyjú skôr.

54tinka54
21. aug 2023

No len pozor, tá na fotke má dĺžky ešte presvetlené, nemá jednotnú farbu.
Mne pekne na svetlo rysavo chytila farba Garnier Olia 7.40

jana0215
21. aug 2023

@54tinka54 autorka má balayage, takže to tiež nebude mať všetko v jednom tóne, ale konce svetlejšie. 🙂

nika_val
21. aug 2023

Ja by som skúsila farbiace masky na vlasy 😊 na taketo pekne blond budu super chytať

tumira
22. aug 2023

mas taku farbu vlasov s ktorou nebudes mat problem prejst na hentake, takze kludne, ale osobne som radsej za to dat si to urobit u kadernicky, nech to mas pekne 😉

kat_
23. aug 2023

@jana0215 mozem sa spytat, ked pouzivas tieto farby od subriny, kolko % peroxid k nim pouzivas? dakujem

jana0215
23. aug 2023

@kat_ fuha, nepamätám si presne, lebo už som sa dlhšie nefarbila, ale myslím, že to bolo 6% pri tmavších - 6/7 a 9% pri svetlejších. Prvý krát mi ale radila pani v predajni, potom som si podľa toho už z eshopu objednávala. 🙂

majerhka
23. aug 2023

ako pri takychto zmenach a specifickych farbach by som to radsej nechala asi na kadernicku a potom uz ked si aj budes farbit a tonovat vlasy doma

kat_
23. aug 2023

@jana0215 dakujem 🙂