Ahojte, viem, že podobné témy tu už boli, ale chcem sa opýtať konkrétne na skúsenosti s týmito typmi šampiónov. Pomohli vám šampóny na hĺbkové čistenie (hĺbkové odstránenie mazu) pri probléme s mastným vlasmi, ktoré treba umývať každý deň? Ak áno, aký konkrétny odporúčate? Tieto profesionalne šampóny sú dosť drahé, preto ma zaujíma, či to nie sú zbytočne vyhodené peniaze. Ďakujem 😉
Podla mna to je ako s pletou . Niekto ma suchu, iny citlivu, dalsi mastnú, dalsi problemovu.. tak aj pokozka hlavya teda vlasy ..
Môj posledný prekvapivý objav je sampon z dm, balea med s urea a este ak dam aj ich olej na vlasy, nic nesvrbi, vlasy dost fajn
Ahoj, možno to bude znieť divno ale ja by som ti odporučila robiť si pred umývaním olejové zábaly na pokožke hlavy. Tiež som mala problem s mastnými vlasmi ale ako som začala olejovať tak si umývam vlasy tak 3x za týždeň + začali mi aj rýchlejšie rásť. Po zábale si treba umyť hlavu 2x týmto šampónom + kondicionér.
Ano, su to vyhodene peniaze. Ja som skusala desiatk, desiatky samponov. Tuhé, bio, prirodne, lacne, drahe, z lekarne, profesionalne, skusala som mydliť dva krat, jeden krat, desiatky vlasovych vod som skusila, vyradila som pouzivanie masiek a kondicionerov, no proste VSETKO! A dospela som k záveru, ze NIČ nepomaha na mastné vlasy. Proste je to tak a bodka. Nic s tym neurobime.