Ružová voda na čistenie pleti

aliita
11. dec 2022

Je podľa vás postačujúce čistenie pleti len ružovou vodou (Purity Vision)? A potom použitie krému?

thereisabear
11. dec 2022

Nie, mala by si predtým použiť niečo na čistenie. Ružová voda je skôr toner.

hilda08
11. dec 2022

@aliita ja som to takto jedným časom robila, aj tejto istej značky, po asi troch týždňom som bola taka vyhadzana….clovek sa uci na vlastných chybách najlepsie 😁

aliita
autor
11. dec 2022

@hilda08 a prestala si to úplne používať?

bluemoon24
11. dec 2022

@thereisabear souhlasim!

hilda08
11. dec 2022

@aliita nie len som ako vyššie spomína zacala pred tym este používať čistiacu vodu, a ružovú vodu len rano, vecer nie…tak to mne vyhovuje

aliita
autor
11. dec 2022

Som skúsila lebo už neviem čo robiť od všetkého mám nepeknú plet.a chcela som niečo prirodne. ale rozmýšľam nad Cerave značkou... nemáte skúsenosť

vkatush
11. dec 2022

@aliita ja som sa dala dokopy práve vďaka Cerave. Dovtedy nič nepomáhalo.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aliita
autor
11. dec 2022

@vkatush a používaš len niečo na čistenie a krém? alebo ešte niečo je potrebné?

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aliita
autor
11. dec 2022

@bilberryday niekde som to čítala, zdá sa mi že na stránke nejakej lekárne.. ale tak viem netreba veriť všetkému

aliita
autor
11. dec 2022

@bilberryday práve že som už dlhšie pravidelne používala mandľové čistiace mlieko od Nivey

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vkatush
11. dec 2022

@aliita mám aj micelarnu vodu (nedráždi ma ako iné značky a odlíči mi pekne špirálu, inak sa veľmi nemaľujem), aj hydratačnú čistiacu emulziu. Večer kedy ktorá mi príde pod ruku, s tou sa umyjem.
Krém mám aj hydratačný a aj ten s SPF (najmä v lete som si ho dávala), no skôr sestra ho používa - tiež po rokoch prešla na cerave z purity.
Ja krémy používam denný a nočný od Manufaktúry, ale to je o zvyku.

aliita
autor
11. dec 2022

@bilberryday ale veď čistenie pletovym mliekom, potom toner, a pleťový krém. čo je na tom zle??nelicim sa casto

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aliita
autor
11. dec 2022

@bilberryday skoro to isté som napisala

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
54tinka54
11. dec 2022

@aliita používam ružovú vodu tej istej značky ako ty, ale teda na čistenie pleti mám iný prípravok. Ružová voda je super, ale len na tonizáciu, osvieženie pleti.

domiklik
11. dec 2022

@aliita cerave je 100nasobne lepšia voľba ako ružová voda