Rozmarínový olej na vlasy

bilotti
10. sep 2023

Ahojte, aký rozmarínovovy olej je dobrý? Neviete poradiť?

Ďakujem 🙂

janai1
10. sep 2023

@bilotti ja používam tento

barborka2708
10. sep 2023

@bilotti na pleť alebo na vlasy?

nika_val
10. sep 2023

Pri tomto type oleja pozeraj zloženie že aky olej je hlavnou zložkou
Pri vyššie spomenutom je to repkový olej s vylohom rozmarínu a iné 🙂

nika_val
10. sep 2023

Ďalej napr Weleda - arašidový olej len s obsahom eterickych olejov (ani nešpecifikuju že tam je aj priamo extrakt z rozmarínu

nika_val
10. sep 2023

Našla som toto že je je 100% rozmarinovybextrakt

bilotti
autor
11. sep 2023

@nika_val och už som si zakupila od weledy :( takýto esenciálny je v pohode s pokožkou hlavy? Keď miniem ten od weledy vyskúšam iný. Ďakujem pekne

bilotti
autor
11. sep 2023
prosimopomoc
11. sep 2023

@bilotti skus tonikum, rozmarinove od weledy, nebudes mat mastne vlasy

nika_val
11. sep 2023

@bilotti ak si velmi cistlivá na upchávanie pórov tak pozor s tými olejmi na pokožku
Každy olej ma nejaku mieru komegonnosti (do akej velkej miery upchavaju póry)
Arašidový je 2 čo nie je zlé , najhoršie je 5 (5 je napr kokosovy olej ten ba pokožku hlavy určite nie)
Ten čo som poslala ja si treba nariediť s nejakym zakladnym olejom (to som mala napísať pardon) 🙂
Len treba potom pozerat pri zložení rozmerinovych olejov na kolkatom mieste v zložení je napisany rozmarinova esencia podla toho vieš ako velmi bude silny
Weleda ani nemala uvedene priamo že obsahuje rozmarin

bilotti
autor
12. sep 2023

@nika_val tak s tou poslednou informáciou si ma veľmi nepotešila :D prečo potom hneď do názvu uvádzajú rozmarínovy olej keď to vlastne rozmarín ani neobsahuje...mala som si to lepšie pozrieť, moja vina

nika_val
12. sep 2023

@bilotti lebo biznis 😁
Vieš kolko je trhu "Arganovych olejov" a pritom tie produkty obsahuju arganovy olej len v menšine ? 😀
Tuna je zloženie Weledy ako kde tam ja rozmarín? Dobry marketing 😀 ale zase nebuď hneď sklamaná prave na tento olej som počula a čítala len samé chváli 😊

bilotti
autor
12. sep 2023

@nika_val v tom prípade nestrácam nádej 😁 budem ho používať naďalej

nika_val
12. sep 2023

@bilotti jasné používaj 😊 ja som nad ním istú dobu tiež rozmýšlala ale teda mňa odradilo to zloženie ale ja som taka prehnaná v tomto 🤣🙈

bilotti
autor
12. sep 2023

@nika_val nabudúce skúsim tvoju variantu, tvoju radu 😁

barborka2708
12. sep 2023

Ja použivam toto