Prosim poraďte mi niečo na vlasy aby vydržali rovné keď je takéto počasie že je vonku vlhko.Svoje vlasy mám vlnité bez žehličky som ako keby stratena 😁 ale teraz mi dlho nevydržia vlasy rovné keď je počasie aké je…Máte prosim nejaké tipy triky aby vydržali ?Dakujem
Kura soft & smooth
Respektuj svoje vlnité vlasy. Najkrajsie su prirodzene, so správnou starostlivostou. Rovné vlasy su nuda a je skvele, že sa do módy opat vracia prirodzenost.
Nastuduj si CGM metodu a tvoje vlasy sa ti podakuju.
Od tej doby co si robim olejovanie vlasov pravidelne 2-3x do tyzdna a pouzivam prirodnu kosmetiku soaphoriu .. sampon a aj kondicioner , eco cosmetics penu na vyrovnanie vlasov (na umyte mokre vlasy) a lasaponaria sprej proti krepovateniu vlasov tiez po umyti na mokre vlasy.. tak ich mam rovné.. prestala som zehlit a neda sa to porovnať.. cim viac budes zehlit tym viac sa budu aj krútit. Lebo su znicene. Vlastna skúsenosť. Ja vlasy fenujem studenym vzduchom. Alebo kulmofénom tiez so studenym vzduchom.
Kučeravé vlasy by chceli mať všetky dievčatá a ženy ktoré majú rovné vlasy a naopak .Každý chceme to čo nemáme alebo po tom túžime .Môžeš byť rada že ich máš kučeravé je to o správnej úprave a strihu žehlením si ich ničiš a vysušuješ.Pouzivaj správne prípravky na tvoj typ vlasov .Vždy keď si ich upraviš do rovna a bude vonku vlhko znova skučeraveju .
Keratin