Ahojte, mam polodlehe hnede vlasy, sem tam sa zakuceravia, nie su uplne rovne, ale bez zivota.skusala som vselico, su riedke, bez lesku, bez objemu, s miernou plesinou.... zena. Obcas pomoze ked sa ostriham po plecia, ale len na kratky cas. Aj momentalne to zvazujem. Poradte niekto co beriete co si davate na vlasy. Vyskusala som mnoho pripravkov vidim trosku zlepsenie pri prvych pouzitiach ale potom kym sa to minie uz mi to pride zbytocne, nevidim zlepsenie, ide leto, v lete sa znicia este viac, vtedy pomaha ostrihanie..rastu pomerne rychlo. Brala som vnutorne vitaminy, ale ziadna slava. Chcela by som aby boli....nie len obcas vlnite sem tam vyzera to ako neupravene. Nezehlim si ich,nakolko aj bez toho sa mi zdaju byt poskodene. Poradte mi prosim.
@feiticeira mats niaky postup konretne? Skusala som pripraveny kupeny orechovy koncentrat- vtedy mi manzel povedal ze ho irituje vona mojich vlasov
normalne si umyjes svojim beznym samponom, kondicionerom a potom zalejes tymto odvarom. Idealne taky odstaty, je aj taky tmavy, vlazny aby bol a potom zabalis do uteraka a nechas si normalne uschnut ako zvyknes. Ja som si tuto kuru davala na jesen. A inak na take suche konce su dobre rozne olejceky. Ja furt patlem oleje. Mam take vlnite vlasy, kedysi boli kucerave, mam tiez take lamavejsie, ale momentalne som tehotna, tak inak aj to je recept- ja mam teraz super vlasy- huste, nepadaju, nelamu sa 🙂
Šampón najlepšie bez silikónov, napríklad Garnier fructis hair food mám rada, aj šampóny, masky, kondicionéry z tej rady. Po umytí šampónom si dáš masku do vlasov, necháš aspoň 10 min, potom si nanesies kondicionér, necháš aspoň 2 minúty a ešte keď máš kondicionér vo vlasoch uceses hrebeňom so širokými zúbkami. Oplachnes a len vytlačas vodu z vlasov, nesuchas uterákom a už ani nečeš vlasy keď sú mokré. Potom nanes bezoplachovy kondicionér a nechaj si voľné usušiť
zacinaju byt krasne orechove listy, nazbierajte, spravte odvar a po kazdom umyti oplachnite tym odvarom- orech trochu vlasy zafarbi a podpori sa rast