Ste spokojné s riasenkou Sky high? Ja mám normálne mihalnice, ani riedke a krátke, ani dlhé a husté, a musím povedať, že to je najhoršia riasenka akú som kedy mala, 12€ vyhodených do koša. Kúpila som si ju, lebo na notine aj na stránke dm sú len samé pozitívne recenzie a aj tu na koni ju niekto spomenul v každej jednej téme o riasenkách, tak sa chcem spýtať aj na negatívne skúsenosti, či som ja vadná alebo mám vadný kus. Som zvyknutá používať riasenky za 2-3€ od Essence, ale mala som aj za 30€ od YSL, dávam 1 vrstvu, max 2, a táto Sky high mi absolútne nič s mihalnicami nespravila, nezahustila ani nepredĺžila a keď som dala vrstvu 3 a 4, tak mi ich dolepila a vyzerala som ako pavúk.
Mala som a za tú cenu mi to strašne zlepovalo. Kamoška si kúpila teleskopic mascaru a tá je super. Predĺžila mi ich o dosť (aj keď ja mám celkom dlhšie mihalnice ale nie moc) a vôbec nezlepuje. Cenovo sú podobne
pre mna najlepsia maskara. inac pozor, lebo ta vodeodolna (s modrymi pismenami) stoji za prd. nekupila si nahodou tu?
Mala som ju dvakrát, raz super a raz úplne zle.
Tiez som s nou nebola spokojna pripadala mi taka vysusena.
@janulka182 ja mam prave tu vodeodolnu a za mna v pohode, uz mam druhu 🙂
@anjelok lebo o nej sa casto pisalo, ze lepi mihalnice. ja mam tu klasicku a moja to vobec nerobi.
Presne aj mne strasne dolepila mihalnice a efekt ziaden… ja som zas citala dost negativnxch recenzii