Ahoj prosím používam zle riasenku alebo čím to je? Viem že každému vyhovuje iná, na základe vitálnosti mám doma asi 5 a kúpila som si aj random nejaké iné. Žiadna riasenka mi ale nespraví také mihalnice poriadne. Skúšala som aj drahšie od maybelline aj lacné napr essence a vždy ju vidno len keď dám do hora oko. Ako sa správne nanáša maskara? U iných žien na videu na ig napr vidno ski high a ja si ju dám a takmer nevidno.
Ziadna riasenka ti nespravi ovela dlhsie a uz vobec nie hustejsie riasy. Iba ti obali farbou to co uz mas. Takze ked mas kratke riedke riasy tak bohuzial… budes ich mat farebne vyraznejsie ale metlicky na ociach necakaj 🙂 jedine umele
Ak ti ich je výraznejšie vidno, keď dáš dohora oko, pravdepodobne ti ich treba vytočiť klieštikmi na mihalnice ešte pred nalíčením riasenkou. Alebo si daj spraviť lash lift, aby si nemusela pred každým líčením.
Pre mňa sú najhoršie essens. Maybeline aký hight je fajn ale najlepšia je keď ju skombinujem. Dám si ju, nechám zaschnúť a na to dám od catrice false lash ale ja mám také mihalnice ktoré sa pekne vytocia aj spiralou bez pouzitia kliestov. Na tvojom mieste by som skúsila klieste
Pre mna je napriklad najlepsia taka cierna od essence. Mala som rozne ale tato mi urobi najkrajsie mihalnice. Takze musis prist na to ktora je pre teba najlepsia.
A davas si ju uplne od korienkov? Vela bab si zle nanasa lebo si ju da len cca od 3/4 mihalnic ale to ti neurobi pekny efekt. Treba si dat ten stetec uplne ku viecku ku korienkom, trochu pohybat do stran a potom prejst cele mihalnice.
@vanilkovazmrzka pekná blbosť. Dobrá mascara pri správnom používaní aj predĺži aj zahustí.
Autorka, kúp si klieštičky na mihalnice - tie ti ich vytočia a hneď budú výraznejšie a pripadne si pozri na YouTube tutorial na nanášanie mascary lebo to asi nerobíš správne, pripadne iný typ kefky
@petracandle je to tak, ako hovoris. ja som tiez toho poskusala viacero, ale s niektorymi kefkami si proste neviem tie riasy tak pekne spravit. ono by to clovek nepovedal, ale ozaj to potrebuje aj isty typ zrucnosti 😀
@petracandle cize ked mam 10 rias tak riasenka mi z nich spravi 30?
Natáčaš si ich klieštikmi? Must have
Vyskusaj Zen alebo 3D od Farmasi. Ked sa malujes, tak si ich tak trosku zo spodu dvíhaj hore, akoby ich ides opriet o viečko a chvilu vzdy podrž. Daj aj dve vrstvy. Ja mam dlhe ale rovne a s dobrou špirálou viem spravit pekne mihalnice a nie zlepené.
Ahoj, ale dobrá špirála dokáže aj nemožné 😉 na vytáčanie bez klieštikov je taký trik, dám si špirálu najprv zvrchu, teda zatvorím oko, a pár krát prejdem riasy akoby zhora, v tomto kroku ani nemusíš celkom ku korienkom, až potom otvorím oko a nanesiem špirálu tak klasicky 🤗
A ty máš svoje mihalnice aké?