Ahojte, nemáte nejaký recept na rýchlejší rast vlasov? Ide o to, že si chcem nechať odrásť farbené vlasy. Originál som špinavý blond, farbené mám blond (skôr platinová), zatiaľ mám cca 5 cm odrasty a už teraz to vyzerá hrozne, mám strašnú chuť ísť ku kaderníčke a dať si to znovu nafarbiť (tie ktoré ste si týmto prešli určite chápete) 🙈 potrebovala by som aby mi čím skôr narástli moje a farbené by som mohla ostrihať, lenže mi strašne pomaly rastú a nie nieje to genetikou, kedysi mi vlasy strašne rýchlo rástli, lenže po tých častých farbeniach mi začali rásť pomaly. Nemáte nejaké rady? Čo pomohlo vám?
Ďakujem za každú normálnu radu.
L-recapin od Lr..kľudne mi napíš správu 😉
Varianta je aj taká že nafarbi si vlasy čo najpodobnejšou farbou ako je tvoja prirodzená vtedy to odrastanie nebude také zdlhavé 🙂
Viem o čom hovorím 😁
Prípadné rady:
Rozmarínový olej, ricinový olej
Ale najdôležitejšia vec je : MASÁŽ vlasovej pokožky pravidelná
Tým prekrvíš vlasovú pokožku, stimuluješ vlasové folikuly a vlasy by mali rychlejšie porásť
Masírovať kludne aj každý deň 5-10min
Tie oleje sa používajú tak že pred umytím vlasov si nanesieš oleje, vmasíruješ do pokožky aspoň 10min a necháš pôsobiť
Šampony a kondicionery ti v raste nijak nepomôžu takže na to sa vykašli to sú vyhodené peniaze
Po umytí vlasov môžeš dať do vlasov aj nejaké vlasove tonikum napr: vlasove hnojivo, Alpecin, možno aj to od LR
To vo vlasoch nechávaš už, nezmývaš
Zase premasíruješ
Celé to môžeš podporiť užívaním zinok forte (take tie veci ako klasicky zinok a selen je slabé, doležité je to forte) 🙂
Methionove tablety...mne po nich vlasy rastu rychlo aj nechty co som postrehla ked som brala
Sérum na rast od LR.