Ahojte. Mate niekto skúsenosti s organickou raselinou na vlasy? Robí to u nás v meste jeden salón a rozmýšľam nad kúrou. Ďakujem za vaše názory
@mon_ben
Ako to prebiehalo a hlavne efekt na vlasoch ma zaujíma,plus koľko Ta to vyšlo? Ak si to absolvovala už viac ako pred mesiacom, je to ešte na vlasoch viditeľné?
Škoda míňania peňazí. Organická rašelina nemá za sebou žiadne reálne vedecké poznatky.
@laurita285 skúsenosti?
osobná skúsenosť neprevyšuje vedecké poznatky.
@laurita285 čiže žiadne😃dik za užitočnú radu😉
@laurita285 inak, Tvoja kaderníčka musí mať z Teba radosť keď s ňou preberas vedecké poznatky všetkých produktov, ktoré používaš 😃
s kaderníčkou teda žiadnu jadrovú fyziku preberať nemusím, však má ledva maturitu :D
Áno, kúra bola pred 1,5 mesiacom. Tou raselinou mi vyčistili hlavne pokožku hlavy, aj samotne vlasy. Videla som na kamere stav pokožky pred aj po raseline. Domov som odišla so šampónom a kondicionérom a po mesiaci som bola opäť na konzultácii. Ja som bola spokojná, určite cítim aj vidím zmenu, aj keď treba min 2 až 3 mesiace.
@mon_ben dobrý večer môžem sa opýtať keď ste boli po mesiaci na konzultácie ako to slo potom dalej?dakujem
@petrastrbanikova napíšem Vám do správy
@mon_ben poprosím dakujem❤️
Prosím nemáte niekto organickú rašelinu kapyderm na predaj? Stačí aj množstvo na pár použití. Ďakujem vopred 🙃
Ahoj, ja som bola 🙂 co ta zaujíma?