Queen Plačková - Voňavý olej do prania

bianka_012
5. júl 2022

Ahojte, má niekto tento olej? Hocijaká vôňa, zaujima ma či je to fakt také úžasné a 1 vrchnáčik prevonia všetko prádlo v práčke. Ďakujem krásne za odpoveď a reálne skúsenosti.

pukina
5. júl 2022

co ta plackova este nevymysli? 😂

mamelka
5. júl 2022

@pukina voňavý prd 😂😂😂

pukina
5. júl 2022

@mamelka len za jedinecnych 25€ za jeden prd 😀

evinka4393
5. júl 2022

@bianka_012 ja nemám síce ten olej od Plačkovej ale iný od Voňavého domova a naozaj to krásne prevonia prádlo. Ja nedávam ani plný vrchnák a dokonca môj muž pochválil, že s čím som prala keď mu aj po 3 dňoch vonia tričko 😀 taktiež posteľné prádlo vonia aj 5 dní po opraní
Kamarátka má ale aj ten biely z rady od Plačkovej a tiež je veľmi spokojná, že krásne prevonia prádlo

olimuc
5. júl 2022

Kolegyna kupila …bola sebakriticka a uznala, ze jeden este ako tak ujde ale druhy otras a peniaze mohla radsej dat za nieco lepsie

aeruginosa
5. júl 2022

Nie, od Plačkovej by som si nekúpila nič.
Jej produkty sú v 90% len o marketingu a pochybujem, že sama verí tomu, keď kváka, aké sú zázračné, kvalitné, úžasné, …

ysseba
5. júl 2022

Ja používam parfumové oleje z voňavý domov, oleje sú naozaj skvelé. Odkedy som vyskúšala, aviváž nepoužívam, je tom už asi rok a pol. Ale tie čo sú navrhnuté v spolupráci s "queen" by som si nekúpila. Nie som jej fanúšik, vlastne ju nemám rada, takže z princípu ju nebudem podporovať kúpou tých výrobkov, ani žiadných iných "jej" výrobkov. A navyše sú predražené

barbora_t
5. júl 2022

2 kamosky mali, ten baby ze ako tak sa da ale ziadny zazrak, a ten cierny ze otras tazka vona.
Ja som skuslaa Puella vzorky a idem kupovat plne balenie zeleneho a ruzoveho uzasne vonali ❤️ mame 3 poschodovy dom a cele schodisko mi vonalo z podkrovia kde susim pradlo 😁

tramtada31
5. júl 2022

Ja používam oleje z voňavého domovu(naj je magnolia) a krasne voňajú. Dokonca aj po sušení pradla v susicke zostane pradlo navonane.

mondolina
5. júl 2022

@evinka4393
ktorý konkrétne prosím? idem objednávať a neviem

mondolina
5. júl 2022

@tramtada31
môžeš mi prosím poslať foto? to je puella?

tramtada31
5. júl 2022

@mondolina toto je ono, ja som tam bola aj fyzicky ovoňať vzorky a tato vôňa je naozaj najkrajsia a veľmi dlho to vydrzi. Dávam do každého prania a mám pocit, že ho mám vyse polroka a nie je ešte prazdna flasticka https://www.vonavydomov.eu/magnolia-500ml

ysseba
5. júl 2022

@tramtada31 pre mna je najkrajsi Diamante a Dolce. Tuto Magnoliu som mala, vo flaske voni velmi pekne, ale po vyprati a vysuseni mi to prislo dost koreniste 🤷🏼‍♀️

simonecka008
5. júl 2022

Mne najlepsie vonia dolce alebo yang yang... skusila som tie od plackovej ale ten queen za mna 0 bodov... 🤷‍♀️ mne to nevonia... kazdemu vonia nieco ine 🤷‍♀️a ten druhy no este celkom sa to da kupila som tie mensie 100ml ... ale ked miniem uz viac nekupim 🙂

tramtada31
5. júl 2022

@ysseba ja mám doma aj Diamante a tu nemam rada, ani Tapazio mi nevonalo. Ale spokojna som bola aj so Smeraldo a na detské veci Coccolo, ale Magnolia je topka, to mi normálne cudzi ľudia chválili na ulici, že čo to mám za parfem, keď to tak krasne vonia a ja, že to je len olej do prania😊

aaadkaaa
5. júl 2022

Dostala som ten cierny, akoze par kvapiek naozaj prevonalo 9kg pracku a vonalo to aj zo susicky, ale teda za mna hrozne tazka, zvlastna vona....

karajazviny
5. júl 2022

Ja dlhodobo používam prací olej Puella...a fakt stačí trošku pridať a prádlo vonia intenzívne a dlhodobo 🙂 aj susedy, cítili vonku keď som vešala prádlo, tak už som objednala aj im...a v práci už všetky kolegyne perú v tom, lebo tiež sa im páčilo ako vonia moje oblečenie 🙂

1ivanka1
5. júl 2022

Ja mam tiez jeden odtial a staci jeden vrchnak a voni cely dom.ale je to taka zvlastna vona..nie klasicka avivaz..asp ten co mam ja.

janulka182
5. júl 2022

tiez pouzivam z vonavydomov a moje naj su dolce, ambra (ta je uplne topka) a levandula sa mi paci.

andula1988
5. júl 2022

Tiez mam ten cierny, naozaj vyrazna vona ale pradlo prevonalo… a paci sa mi aj puela zelena

evinka4393
5. júl 2022

@mondolina ja mám Dolce to je taká jemnejšia vôňa, nevtieravá a super vonia aj Diamante & Bamboo ale najlepšie by bolo si asi vybrať na základe svojich preferencií. Keď som bola na predajni tak tam mali aj tabuľku, kde mali tie oleje rozdelené na niekoľko kategórií kvetinové, orientálne a podobne alebo si skúsiť objednať vzorky a podľa toho sa rozhodnúť 😊

jania023
5. júl 2022

@tramtada31 kde sa nachadza kamenny obchod?

julianabelakova
5. júl 2022

@barbora_t ano, suhlasim. Puella je top a prevonida mi cely dom

janulka182
5. júl 2022

@julianabelakova mala si uz aj vone z vonavy domov?

tramtada31
5. júl 2022

@jania023 na Bajkalskej v ba za prístavným mostom

guliver19
5. júl 2022

@bianka_012 ja neverim ze niekto podporuje taketo bezduche ometlo a naleti na lep takymto nevkusnym obludam. A ze avivaz no to uz fakt sa neda komentovat😁

hyta
6. júl 2022

Kupujem si oleje z firmy voňavý domov a skutočne prevoňajú celý byt, balkón,už ich kupujú i moje kámošky.

martinsimona
6. júl 2022

@bianka_012 dievčatá, ani ja by som nič nekupila od plačkovej ale keď pozerám stránku voňavý domov, neni to zasa tam len plačková??? Lebo ona sa teraz tak prerobila, prefarbila, dooperovala. Že mne to tak príde či to neni zasa jej obchod?

hyta
6. júl 2022

@martinsimona No dúfam, že nie. Ju by som ozaj nechcela podporovať.🙂

diaszoky
6. júl 2022

@bianka_012 neblazni taku xhemiu do pradla??