Pyunkang Yul - kozmetika na pleť

baja_24
15. máj 2023

Ahojte, prosim Vás, máte niekto skúsenosti s touto kórejskou kozmetikou na plet? Premyslam, ze by som skusila, no radsej si predtym vyzistim nejake recenzie...🙂

onedaynick
15. máj 2023

za mna plus minus ok, nejake zazraky som nevidela

nickpick
15. máj 2023

@baja_24 ja mam rada toner tejto znacky, super hydratuje, nezanechava lepkavy pocit, mala som ho uz asi 3x, na leto super produkt

rutyruth
15. máj 2023

@baja_24 Ja som mala nočné sérum. A celkom fajn. Len to tak dosť lepi. Mala som pocit ze už si ani krém nemusím dávať. A cudne to vonalo. Zloženie ma fajn. Také setrne

kkovacovak
15. máj 2023

@baja_24 myslím že na začiatok je to fajn kozmetika. Žiadny wow efekt sa asi nebude konať ale spraví čo má

klara351
15. máj 2023

Ja som skusala, ale lepsie mi sadla Some by mi, mam cervenu radu na vecer a zltu na rano. Tam vidim aj vysledky.

obleckodogymu
15. máj 2023

Tiež som mala toner a bol super, taký ľahký. Ale nijak extra vo vytržení som z neho nebola, druhý raz už som si ho nekúpila 😊

uglybetty1234
15. máj 2023

Ja zboznujem intensive repair cream. Som ekzematik s ekzemom okolo oci a na vieckach a stymto kremom ho viem potlacit. WOW! Ale ani toner, ani cistiaca pena ani kremy na ruky z tejto rady ziadny zazrak. Lepsie mi sadol toner z tmavozelenej rady.

baja_24
autor
15. máj 2023

Dakujem vsetkym za nazory, podla toho co som si precitala to nie je ani zla ani najlepsia kozmetika, taky priemer a neviem, ci by sa mi oplatilo do nej investovat, mozno len do toho tonera. Dakujem 🙂