Ahojte, nikdy som nemala akné, mám 36 rokov a budem sa v sobotu vydávať, minulý týždeň som bola na skúške svadobného makeupu a odvtedy mám silné akné. Makeup som si poriadne odlíčila, ale už na druhý deň sa mi spravili také malé mliečne pupáčiky po celej tvári a odvtedy sa mi to zapálilo a mám na lícach hnisavé vredy, až také že mám pravú stranu opuchnutú a bolí ma. Neviem čo s tým teraz, som zúfalá čo by sa dalo s tým do soboty spraviť aby sa to zlepšilo a strašne sa bojím, že to mám z nedostatočnej hygieny štetcov a pod., ale neviem kde teraz nájdem na poslednú chvíľu inú vizážistku a či to vôbec môžem u nej zrušiť…
Stetce, kterymi te licila, byly ciste? Ja by jsem ji zavolala a vsechno rekla a mozna bych to i zrusila a narychlo zkusila sehnat jinou. A souhlasim s
@dadis, zajdi k lekari, at ti da atb nebo lokalni kortikoidy, jinak nemas sanci se toho do tydne zbavit.
Zajdi rychlo ku dermatologovi, ci ti nenasadi lokalne antibiotika, ktore by ti mohli zabrat. Ale pochybujem, ze do soboty to zaberie. 😔..tu vizazistku si uz nechaj a dones si vlastne stetce a spongie a pekne nech si poradi s tym, co ti napachala - to by mal dobry make-up pozakryvat.. a nenechaj si tymto pokaxit svadobny zazitok, vela stastia