Prvá pomoc pri akné

5. sep 2023

Ahojte, nikdy som nemala akné, mám 36 rokov a budem sa v sobotu vydávať, minulý týždeň som bola na skúške svadobného makeupu a odvtedy mám silné akné. Makeup som si poriadne odlíčila, ale už na druhý deň sa mi spravili také malé mliečne pupáčiky po celej tvári a odvtedy sa mi to zapálilo a mám na lícach hnisavé vredy, až také že mám pravú stranu opuchnutú a bolí ma. Neviem čo s tým teraz, som zúfalá čo by sa dalo s tým do soboty spraviť aby sa to zlepšilo a strašne sa bojím, že to mám z nedostatočnej hygieny štetcov a pod., ale neviem kde teraz nájdem na poslednú chvíľu inú vizážistku a či to vôbec môžem u nej zrušiť…

dadis
5. sep 2023

Zajdi rychlo ku dermatologovi, ci ti nenasadi lokalne antibiotika, ktore by ti mohli zabrat. Ale pochybujem, ze do soboty to zaberie. 😔..tu vizazistku si uz nechaj a dones si vlastne stetce a spongie a pekne nech si poradi s tym, co ti napachala - to by mal dobry make-up pozakryvat.. a nenechaj si tymto pokaxit svadobny zazitok, vela stastia

bluemoon24
5. sep 2023

Stetce, kterymi te licila, byly ciste? Ja by jsem ji zavolala a vsechno rekla a mozna bych to i zrusila a narychlo zkusila sehnat jinou. A souhlasim s
@dadis, zajdi k lekari, at ti da atb nebo lokalni kortikoidy, jinak nemas sanci se toho do tydne zbavit.