Ahojte,
používate niektorá???
Aké máte skúsenosti s týmto šampónom a kondicionérom na mieru? Rada si prečítam vaše recenzie nakoľko zvažujem jeho kúpu.
Ďakujem.
Blbost vyhodene peniaze. Jedine co vonal pekne 🤷
@julka828 vôbec žiadne sľúbené výsledky za tie peniaze???
Nie vobec naozaj neoplati sa vobec. Som si tiez od toho slubovala viacej
@julka828 ďakujem za ušetrené peniaze 😉, tak kašlem na to.
Ked mozem poradit za tu cenu je vyborny kerastase ten som si kupila priamo v kadernictve nie cez internet. Tam su vselijake napodobeniny. A ten bol vyyborny vlasy z neho pekne leskle hustejsie ako super
Tak neviem ci ja som jedina 🤣 ale mne uplne prestali padat vlasy, co som nala predtym hrozne chumace pri umyti, krasne sa mi dali rozcesat a konecne vyzerali vlasy zdravsie...potom som presla na obycajny lacnejsi ale teraz rozmyslam ze si zase objednam ☺️
Používajú stiahnuté fotografie cudzích žien z internetu. Po upozornení mi vymazali komentár. Takže neodporúčam.
Práve včera som sa pýtala mamy že ako je spokojná so šampónom.a vravela, že konečne šampón, po ktorom ju nesvrbi hlava . Aj jej konečne viac narástli a má ich pekne lesklé stále . Tak zrejme asi záleží od typu človeka. Kto vie.
Ja som objednala. Mám husté vlnité vlasy a som spokojná, objem veľký. Objednala som dcére, ktorá má dlhé rovné vlasy a veľmi sa je mastnia...tak som zvedavá, čo na to povie...