Prsia po pôrode už nie sú pekné

27saba12
6. aug 2024

Ahojte baby 🙂 isto každej z nás záleži na vzhlade našich pŕs kedysi boli pevné,pekné a sedeli v každej podprsenke aj v plavkách no mňa by zaujímalo ako ste na tom vy s vašimi prsiami lebo mne po pôrode dosť upadli a neni sú už ani také pevné a pekné ako boli kedysi 🙂 ( + nejaké rady ) ❤️

monillia
6. aug 2024

@27saba12 nuž to je daň za tehotenstvo, rada zmieriť sa s tým, alebo šetriť na plastickeho chirurga

egonsk
7. aug 2024

@27saba12 pokial ti placate nevisia ako uska kokrspaniela, tak sa tym netrap a moze sa to zlepsit, ak priberes 😉😄 Kazdopadne casom sa ti este znovu zmenia. Inak poznal som jednu babu s dietatom a ta ich mala pekne pevne, ale denne cvicila na ne nejaky napinaci cvik prsneho svalstva, avsak nebola vysusena, ale tiez mala normalnu vahu, takze asi taka kombinacia k tomu dopomohla.

jaskolka
7. aug 2024

@27saba12 nijaké, len plastika. Proste tehotenstvo a dojčenie a vek na nich nechajú stopy. Nikdy už nebudú také ako predtým, celé telo sa už zmenilo.
Neviem, ja som toto nikdy neriešila, proste telo sa mení.

katarinaba
7. aug 2024

Ja mam obrovsky problem so svojimi prsiami. Ale kaslem na to, lebo mojmu chlapovi sa pacia. A to je podstatne. Keby islo o mna, tak lezim pod skalpelom tyzden, kym zo mna nieco vykresaju. Ale naco, ked stale su muzi, ktorym sa pacim taka aka som. Kupim dobble push up podprdu, nenosim saty s odhalenym chrbtom a zijem si spokojny zivot. Ved ani ten moj nie je dokonaly a napriek tomu pre mna dokonaly je.
Apropo - vacsi problem mam so svojim nosom 😀

kiki68
7. aug 2024

Podla mna to neni len tehu, ale aj vekom. Proste to ide do haja a tam len plastika na to