Ahojte baby 🙂 isto každej z nás záleži na vzhlade našich pŕs kedysi boli pevné,pekné a sedeli v každej podprsenke aj v plavkách no mňa by zaujímalo ako ste na tom vy s vašimi prsiami lebo mne po pôrode dosť upadli a neni sú už ani také pevné a pekné ako boli kedysi 🙂 ( + nejaké rady ) ❤️
@27saba12 pokial ti placate nevisia ako uska kokrspaniela, tak sa tym netrap a moze sa to zlepsit, ak priberes 😉😄 Kazdopadne casom sa ti este znovu zmenia. Inak poznal som jednu babu s dietatom a ta ich mala pekne pevne, ale denne cvicila na ne nejaky napinaci cvik prsneho svalstva, avsak nebola vysusena, ale tiez mala normalnu vahu, takze asi taka kombinacia k tomu dopomohla.
Ja mam obrovsky problem so svojimi prsiami. Ale kaslem na to, lebo mojmu chlapovi sa pacia. A to je podstatne. Keby islo o mna, tak lezim pod skalpelom tyzden, kym zo mna nieco vykresaju. Ale naco, ked stale su muzi, ktorym sa pacim taka aka som. Kupim dobble push up podprdu, nenosim saty s odhalenym chrbtom a zijem si spokojny zivot. Ved ani ten moj nie je dokonaly a napriek tomu pre mna dokonaly je.
Apropo - vacsi problem mam so svojim nosom 😀
Podla mna to neni len tehu, ale aj vekom. Proste to ide do haja a tam len plastika na to
@27saba12 nuž to je daň za tehotenstvo, rada zmieriť sa s tým, alebo šetriť na plastickeho chirurga