Prouvé parfumy

sally19
8. jún 2023

Ahojte mate niekto skúsenosti so značkou prouve? Ide o napodobeniny známych parfumov? A aké máte skúsenosti s ostatnými produktami.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sally19
autor
8. jún 2023

@maros313 ja som dneska bola s jednou pani na pohovore, ponúkala mi partnerstvo v tejto firme, čiže ro spociva v tom ze ponúkam produkty, parfemy ludom a z toho mam profit, no neviem co si o tom myslieť ale jej sa tam celkom darí..

gabika0825
9. jún 2023

@sally19 Nemám skúsenosť, ale aký parfem konkrétne chces, myslím ten v originále. Dobrá stránka je parfemplus.sk, tam majú tiez parfemy ktoré sú inšpirované originálmi značiek. Máš tam aj takú tabuľku kde si vieš pozrieť ktoré číslo je aký parfem a čím je inšpirovaný. Ja som mala len dobrú skúsenosť s nimi, vône som mala do 2 dni doma, niektoré vône totožné, ba dokonca trvácnejšie ako originál. Ja som si kupovala iba z tých ktoré som mala doma aj originál, lebo všetky originály mam tie čo majú najviac ml, takze do kabelky nepraktické, tak len tak na prestriekanie počas dňa a niekedy som si dala na seba iba tu napodobeninu a veľakrát vydržala od rana až do večera. Čiže keď tak skús objednať z tade.

gabika0825
9. jún 2023

@maros313 no s týmto nesúhlasím. Je všeobecne známe že tie originály stoja preto toľko koľko stoja, lebo väčšina z tej ceny sa platí za značku a za výrobu flakonu.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hrabovo
6. júl 2023

@sally19 ja si objednávam odtiaľ a som veľmi spokojná, žiadny aceton 🙂