Prístroj na čistenie pleti

6. jan 2025

Ahojte, prosím poraďte mi co pouzivate na čistenie pleti? S čím ste spokojné?Hľadám nejaký prístroj, kľudne aj nejaký gél? Mám problematicku pokožku, póry, vyrážky. Ku kozmeticke chodím, klasické čistenie pleti s parou a ultrazvukovou spachtlou, ale chcem si čistiť aj doma. Ďakujem!

tinqua
6. jan 2025

Ja pouzivam prave tu spachtlu (aj zazehlovacia/masazna funkcia) a velmi to pomáha a zaradila som kazdy den niancinamid so zinkom ci ako sa to vola od ordinary a mozem povedat, ze viditelne menej sa tvori mazu a tym padom aj pory su menšie, ale treba aj dietu drzat (minimalne obmedzovat cukor v mojom pripade). Ono viac uz spravi asi len co2 laser.

luciaruz
6. jan 2025

Silno odporucam kefku na cistenie Eggo glow. Mam hebku pleť ked to pouzivam. Gely čistiace na problematickú plet, tych je neúrekom. Za mňa vichy normaderm. Totalny zazrak. Alebo z la roche rad effaclar

vorkola
6. jan 2025

Na precistenie pleti je najlepsie pit dlhodobe zihlavov caj .3x denne po 2,5 dcl,po dobu 3 tyzdnov.Tyzden nic ,alebo iny caj, apotom znova 3 tyzdne po 2,5 dcl atd.az do vyliecenia,,trva to niekedy aj rok, ale liecba zarucena,ak este na nieco netrpis. Plet nerypat,ayb si si ju nezjazvila

domiklik
6. jan 2025

Vibračné silikónové kefky egglow alebo foreo.