Ahojte, zajtra idem na strih a druha foto su vlasy vzadu schovane pod trickom, akoze skuska dlzky na ktoru chcem ist. Myslite ze to pristane mojej tvari? Prvykrat sa odhodlavam na taketo niečo, vdaka za nazory😊
@adeladulova pristanu ti kratsie aj dlhe 🙂
@adeladulova tvoj tvar tváre je úplne ideálny na tento strih, skvelé. 😍
Mne sa moc nepáči obrázok 2. Podľa mňa ti viac seknu vlnité vlásky.
Máš pekne výrazne oci, účesy ti pristanú oba
@adeladulova máš krásne dlhé a zdravé vlasy, žiadna riedka “slama” na hlave, takže mne by bolo ľúto ich ostrihať. Ale hodia sa ti aj tie kratšie. 🙂
Ak chces zmenu chod do toho, ale mas krasne dlhe vlasy 🙂
Ale budu sa ti hodit aj kratsie a casom zas dorastu.
ak chces kratke daj si,a le podla mna mas krasne vlasy, huste, nestrihala by som to...
@adeladulova pristanu ti oba strihy, v tych dlhych posobis ako dievcatko, omladzuju ta, hoci netusim kolko mas rokov, aha v profile 31, takze v dlhych vyzeras aj o 10 rokov mladsie.
@adeladulova choď do zmeny
Si krásna pristanú ti obe. Tá druhá foto sa mi ale viac páči.
@adeladulova keby som mala také krásne dlhé vlasy a zdravé tak by som ich nestrihala ale je to na tebe
@adeladulova Na prvej fotke sú vlasy natočené, že? Žehlička? Pristane ti oboje. Mne sa viac páči krátky strih.
Za mna dlhsie su take zenskejsie, ale hodit sa ti budu urcite aj kratsie, ak chces vyraznu zmenu chod do toho 😉
ja by som dala len podstrihnúť...cca 5-7 cm...
Inak aj podla prace mozno, s tymi kratkymi tak vaznejsie budes vyzerat 🙂 ale dobre 🙂
@adeladulova anooo🤩
@adeladulova ostrihať.. Aj ofinu by som si dala.
Obidve sú fajn ale také krásne vlasy strihať 🙈
Nestrihaj
Aj za mňa ofinu ,máš vysoké čelo a bob sa mi páči viac .
Daj si zväčšiť pery hlavne..
Len si nedávaj strihať tie krásne zdravé vlasy 😳😳😳 ten druhy účes ta zostaruje 🙄 dúfam, že si to rozmyslis 😉😍
Máš úžasné vlásky a pristanú Ti oba varianty, ale v dlhších mi prídeš viac ako dievčatko ☺️, ináč si krásna ☺️
@heni79 ano zehlickou, a veru dlho mi to trva
@macekovam ofinu nezvladnem upravovat, mam male dieta, a uz teraz je to sranda chystat do prace seba a aj syna 😃
@julovka8 ano, ja mam o trištvrte roka take iste dlhe vlasy 😆
Uz sto rokov mam tuto dlzku, chcem zmenu, len som si nebola uplne ista, ci pojdem az tak na kratke, ale .. idem do toho 😉😉😉 dakujem kazdej jednej a jednemu, ze si nasli cas odpovedat mi ❤️
@adeladulova mne za 4 roky narástli o 4 cm 😅😅🤣🤣🤣😭😭😭 normálne Ti závidím ze sa 3/4roka fuu
@gagik nie dakujem
ja uz nechcem posoboit ako dievcatko, mam 31 rokov, dieta a popravde, stale sa ku mne chovaju akoby som mala 18-20rokov, aj v praci aj v beznom živote, takze ak ma to ostarne, vdaka za to 😉
@adeladulova spodny uces je fajn ale nad ofinou si nepremyslala?
bude to super 👍