Baby🙏😃 chodim na tehu poradne a rada som celá voňavá vždy 😂 nejaký tip na dobrý prírodný sprej na intímne partie? Žiadna chémia, nejaký smrad výrazný, proste len niečo jemné, aby som bola vždy “svieža” 😂😂 ďakujem!
Alebo vaskúšaj vlhčené obrúsky lactacyd.
@kendova_anna fakt? Super! A môže sa v pohode aj v tehu? Nevieš? Idem objednať. Má aj príjemnú vôňu?
@alzbetka83 to používam aktuálne, ale rada by som niečo krajšie ešte 🙏 ďakujem
Nestačí sa umyť? Nič proti len takéto "voňavky" na spodok nechápem.
@januska12323 veď pohodička, ja zas nechápem zbytočne komentáre😃 veď keď pýtam tip na nejakú “voňavku na spodok”, tak asi sa nestačí len umyť 😃 som proste prehnane čistotná, umývam sa aj 3x denne a vyhľadám všetko pekne jemne voňavé…ja zas nechápem na čo tak zbytočný koment😃
Normálne sa pýtam nemusíš byť vztahovačná.
Úplne normálne neboj 😂 tiež mám rada byť voňavá, ale to niektoré ženy nepochopia😄
Tu na koni ti evidentne ženy závidia aj voňavú pipinu😂😂
Odporúčam toto, je to jemné ;)
https://www.mojalekaren.sk/femfresh-intimny-dez...
@sasenka5 🤣🤣🤣🤣🤣 veľmi si ma pobavila, ďakujem🤣🤣 a idem objednať 🙂 Vyskúšam
Ja som ani len netušila že niečo takéto existuje, ale tiež to vyskúšam teraz
@klip0 no ja tiež, až pokiaľ som nezačala googliť len je tooho dosť, tak si nechám poradiť overené radšdj 🙈😃
Ked si tehotna, tak sa radsej opytaj lekara na vhodnost takychto veci. Nemusi s tym byt ok.
Myslím, že intímnym partiám to nesvedčí všetky tieto gély, peny na intímnu hygienu, rôzne vlhčené obrúsky atď , aj gynekológ potvrdí, že najlepšia je čistá voda...ale chápem, nie vždy je možné sa tam dole umyť vodou, osobne ja používam bio obrúsky, aj keď neviem teda či sú skutočne bio 😆
@januska12323 ty nevies, ako to maju ine zeny, niektorym len samotne umytie intimnych partii jednoducho nestaci. kazda to mame inak.
@beata_k preto hľadám niečo neparfumované a bez umelín, ale práve som vygooglila ten spomínaný vyššie deodorant femfresh a všetky ich produkty sú vhodné pre tehotné ženy, majú to aj testované🙏😊 tak skúsim
@tyaja5 presne tak 🙏
No ja len, ze gynekologovia nic taketo vonave neodporucaju....
@simsalabim baby, aby sme to uviedli na správnu mieru..nemyslím telový sprej alebo parfém 🙈 myslím skôr nejakú minerálnu vodičku v spreji s jemnou prírodnou vôňou, ktorá osvieži…už som takú našla vďaka komentom, je vhodná pre tehotné, žiadne chémie 🙂
Skúsim to aj ja objednať cely zivot používam lactacydy aj Vlhčené obrúsky denne lebo sa chcem cítiť sviežo a za skoro 40 rokov som nikdy nemala mykozu ani žiaden zápal chvalabohu, myslím si ze to je aj o imunite. Ale v tehotenstve by som sa asi opýtala gynekológa pre istotu
@simsalabim ma pravdu. Este som nestretla lekara, ktory by bol ok s akoukolvek vodou alebo bars cim. Obzvlast u tehotnej. Nepiseme ti to v zlom, ale radsej sa s nim porad.
@beata_k opýtam sa na najbližšej kontrole, ale používam napr. aj jeden parfumovaný výrobok a gynekologička je s tým úplne ok 😃 tak s neparfumovanou prírodnou vodou na báze striebra bude určite ok😃😃 potom ona na mňa pozerá skôr či som z hrušky spadla čo sa jej pytam vôbec
@docastne hento femfresh 😂 https://www.mojalekaren.sk/femfresh-intimny-dez...
Googlila som to na zahraničných stránkach, je to čisté zloženie, vhodné aj pre tehu všetky produkty majú testované dokonca 🙂 Tak odskúšam😅
Ono to je vsetko iba marketingovy tah, ziadne prirodne vonave tam dole nikto nepotrebuje. Je to citliva partia, sliznica, citlivejsia ako pokozka, kazde narusenie rovnovahy moze sposobit zapal, z ktoreho sa zeny dostavaju roky, lebo sa ten zapal vracia. Niet nad cistu vodu... a nic ine. Info od kamarata porodnika.
@simsalabim ďakujem za info, aj napriek tomu sa opýtam na užívanie svojho lekára 🙂
Zatiaľ som uplne ok, som tesne pred porodom a fungujem tak od puberty..v živote som nemala ani jeden gynekologický alebo kožný problém…každy má ale určite inú pokožku, iné sliznice, niekto je citlivejší na akýkoľvek produkt a iní zasa možu používať roky hocičo a nič im nie je 🙂
Nic prirodne neexistuje. Ak si nemala zapal, alebo mykozu v tehotenstve, tak smelo do toho. Nastriekaj si nejaku vonavu chemikaliu.
@stanulienkat ďakujem, veď aj idem na to 🤗🤗 produkty objednané 😃 môžete spokojne spať všetky 😃
Že vas to baví ženy furt byť jak take furie a znepríjemňovať život ľuďom čo sa majú dobre a sú šťastní 😂 prajem vám všetkým krásny deň, produkty objednané, vypínam upozornenia lebo na zbytočné znudené komenty nemám času- chodim do práce…tesne pred pôrodom, môžem? 😃😱
@tyaja5 veď preto sa pýtam, viem, že sa to neodporúča a lekárovi voňať netreba
Ja pouzivam uz dlhsie tento a mozem povedat, ze je skvely 🙏 Svieza sa citim cely den 🙂