Ahojte, ake mate skusenosti s prirodnou kozmetikou Soaphoria, popripade Botanica Slavica?
Dakujem❤️
Ano, soaphoriu som roky pouzivala. Prestala som, ked prestali normalne vykupovat naspat prazdne obaly a zacali si tam davat podmienky a minimalne ciastky na nakup, aby laskavo prazdne obaly vzali naspat.
Kozmetika bola fajn, ale pre mna ich robil zaujimavym prave tento eko pristup k obalom, a tam uz sa zial pre mna stratil zmysel.
@hopsas ja mám od nich celkom dosť vecí, len ma tak zaujímalo, ako to vnímajú ostatní 🙂 ja teda som maximálne spokojná, tvár mám ako bábätko 😀 ale jasné že každému sadne iné, no aj tak ma zaujímali tak celkovo skúsenosti 🙂
@mane01 super, ja som tiež veľmi spokojná 🙂
@vanilkovazmrzka faakt? ja som myslela že sa v pohode dajú vrátiť tie obaly, nenašla som na stránke že by to bolo nejaké moc zložité... no ale ja mám hrozne veľa vecí od nich, niekedy to asi zanesiem na to odberné miesto... až sa toho ale nahromadí riadna kopa
@7trisha7 nevratia ti peniaze na ruku, ale daju ti v tej sume poukazku na dalsi nakup, ale ten musi byt v minimalnej sume tusim 20-30eur… alebo nejaky nasobok tej sumy co by ti akoze mali dat nazad za obaly. Uz si to presne nepamatam, uz je to par rokov co som si povedala ze toto je uz dost odveci.
@7trisha7 mali sme tuhé deo od oboch, a aj nejaké roll on na nádchu som voňala a vône ako darčeky som kupovala, teraz mám šampón 9 druhov plodov a objednala som prací gél a prací parfém s nimi som maximálne spokojná 👍😊 mali sme aj mydlá od soaphoaria, zatiaľ som bola spokojná, dá sa uplatniť zľavový kód pre poistencov VŠZP a k nákupu dávajú aj vzorky rôznych krémov, masiek, sér…
@vanilkovazmrzka ahaa to som nevedela lebo nakupujem od nich tak 2 mesiace len uz mam koooopu veci😀 ale zasa to mne osobne az tak nevadi ze daju poukazku len na nakup u nich. Ale samozrejme chapem ze to kazdemu tak nevyhovuje 😊
Ja som veľmi spokojná, používam rakytnikový olej a vyrážky sú do 2 dní preč, podporím radšej našu slovenskú firmu ktorá netestuje na zvierátach, čo sa týka priania tak používam tie pracie parfumy zatiaľ ,,sladké ničnerobenie” a zakúpila som si ten set 12 vzoriek nech viem ako voňajú ostatné, tak isto milujem ich peelingy! Na ruzu nedam dopustiť ešte kondicionér na vlasky používam pretože som si nevedela najst dobrý a tento mi skvelo sadol, čiže za mňa jedno veľké áno. Škoda že ľudia nepoznaju tuto firmu pretože je fakt skvelá a už aj kamosky som nahovorila na produkty a sú spokojne😄 ale ako to býva niekomu nesadne a niekomu áno, ja už len kozmetiku a do bytu veci iba odtiaľto (vône, sviečky, na pranie)
@7trisha7 Velmi dobre!