Máte skúseností s nejakymi prípravkami na vybielenie kolien? Mam ich zahnednute, veľa casu na kolenach naozaj netravim, ked boli deti mensie viac som sa s nimi hravala na kolenach ale teraz uz malokedy klaknem a stale ich mam nepekne zahnednute😕
Natieraj niecim s glycolic acid. Par krat do tyzdna, nie kazdy den.
Napriklad:
@heni79
Myslíš, že nabudúce bude lepšie napísať najskôr svoj životopis a trápenia, ktoré momentálne mám, aby som si mohla dovoliť jednu trápnu otázku na ženskom fóre? ....Ale je paráda, že si si pri všetkých svojich problémoch našla čas napísať mi taky vyčerpavajúci prispevok👏, veľmi si to vážim😁
@danielinda ďakujem, máš s tym skúsenosti? Alebo niekto známy?
Ano, ja som mala taku tmavu zhrubnutu kozu na laktoch a pomohlo na radu dermatologicky.
Teraz si sa presne prejavila. Prajem ti veľa šťastia s vybielením kolien i v ďalšom živote.
Pozri kórejskú kozmetiku oni majú bieliace krémy
@heni79 aj ja tebe a trošku nadhľadu do života😉 vôbec netušíš kto som a čo riešim v živote, keby si vedela, ver tomu, že si ten komentar odpustiš
@danielinda ďakujem veľmi pekne idem to pozrieť
Je to zrohovatela pokozka. Bud ju odstranuj peelingom, alebo obcas natri salicylovou mastou, salicyl zmakcuje zrohovatele kozne bunky a na druhy den vypeelingovat
@minenkak ak máš s nejakou konkrétne skusenosti môžes mi poslať, ďakujem 🙂
@viestta ďakujem, skúsim ;)
Keď sa už bielia aj zadné otvory,prečo by nemohli kolená 🤣
@danielinda a prosim ta, ako dlho trvalo kym si videla nejaky efekt? Čitala som o tom sére, neskutočne dobre recenzie má
Asi po mesiaci. Teraz pouzivam uz len sem tam na udrzanie.
Neviem kto si. Podľa príspevku riešiš vybielenie kolien. 🤷 Reagovala som na napísané. A už v prvom príspevku som o.i. písala, aby ti niekto aj reálne odpovedal/pomohol. Potrebu som dala do úvodzoviek. Úplne logicky. A už ti aj radia. Tak veľa šťastia.
Ahoj, mne pomohlo bha/aha kyseliny. Áno, sme aj ženy, ktoré trpíme na hyperpigmentáciu. Áno, je to občas trápenie, hlavne, keď sa vás na to niekto opýta. Prečo máš také lakte? Kolená? Veď si to natri krémom? Faaaakt? Supeeeer. (Keby som neskúsila všetky možné krémy)
Autorka ja som našla v dm takú masku, pošlem foto. Raz za týždeň natriem na kolená, lakte a na nohy, nechám pôsobiť a umyjem. Mám veľmi, veľmi divokú pokožku a takéto vychytávky sú top.
Mne raz poradila známa dať do krému trocha citrónovej šťavy a tak natierať . Halák čo som mala ozaj časom vybledol. Možno by to pomohlo.
@30katrusa40 citronová šťava mi žial nepomohla
@dota6 to by bolo skvele, vopred ďakujem, budem skúšať do radu všetko 😅
@heni79 ja som pochopila, čo chceš povedať. Avšak musím ti povedať - len tak na zamyslenie, že síce nemíňaš čas na pozorovanie seba a hľadanie toho, čo by si mohla zlepšiť a zmeniť, ale míňaš ho na pozastavovanie sa nad tým, čo riešia druhí. Realne si mojim kolenam venovala viac času, než ja 😉 a to na svoje nemáš čas😁 ale vďaka, tiež sa úprimne teším z množstva rád 😊
Vybielenie kolien? 😲 Ak ťa v živote trápi iba toto, si šťastná žena. Neporadím ti, nikdy mi ani nenapadlo, či majú moje kolená inú farbu. A keby aj, nemám na také blbosti čas. Musím riešiť reálne a menej vážne a vážne problémy, ktoré sa sporadicky vyskytnú v našej rodine. Napr. choroba dieťaťa, choroba partnera, vybavenie pohrebu a vecí okolo niektorému z rodičov ... A práve pre tieto prežité okolnosti riešim iba naozaj dôležité veci a primárne sa snažím, aby sme žili spolu celá rodina šťastne, aktívne, v láske a v zdraví.
P.S. Verím, že ti niekto aj reálne ponúkne odpoveď na tvoju "potrebu" vybielenia kolien. Aj ti to želám.